Granollers acull la Intercontinental Futsal Cup

0
1579

Des d’avui fins el 7 de maig, la capital vallesana acollirà la primera edició del torneig Intercontinental Futsal Cup, amb la participació de sis equips internacionals i tres catalans, que competiran sota la normativa de l’Associació Mundial de futsal. Tots els partits es disputaran al Pavelló Municipal d’Esports, el Parquet


Des d’avui fins diumenge, Granollers serà l’escenari de la Intercontinental Futsal Cup Ciutat de Granollers, una competició inèdita en la qual hi participaran sis equips internacionals i tres de catalans, entre ells l’amfitrió, el CEFS Granollers. La competició, que està organitzada per l’Associació Europea de Futsal juntament amb el club local i l’Ajuntament de Granollers, estarà dividida en tres grups de 3 equips que s’enfrontaran entre ells i els dos primers passaran de ronda.

Els equips participants són el Colorado Jundiai de Brasil, el Futsal Chigre del País Basc, el Taipei Futsal de Taiwan, el Vauvert de França, el FK Bronx Skofja d’Eslovènia, l’Asian Team de la Índia i els tres catalans: CFS Montsant, el Ripoll i Granollers. Durant la ronda prèvia, es disputaran tres partits per dia, tots ells al pavelló el Parquet. El partit que obrirà la competició serà el que enfrontaran el CFS Montsant i el Futsal Chigre avui a les 16,30 hores (horaris tots els partits adjuntats part inferior).

En motiu del torneig, la organització ha instal·lat una ‘fanzone’  a la nau de Dents de Serra de Roca Umbert amb un munt d’activitats per a totes les edats per tal que tothom qui ho desitgi pugui gaudir-les. Durant els dies de la competició hi haurà música en viu, activitats solidàries, tallers, escoles de dansa, i un rocòdrom inflable, un tobogan i un ‘xutòmetre’ de futbol, entre altres, perquè els assistents puguin divertir-se. Tota la informació de la ‘fanzone’ clicant AQUÍ

Entrebancs en la gestació del torneig

El torneig havia de tenir 16 equips, de fet així es va acordar a la presentació, que va tenir lloc dos mesos enrere a l’Ajuntament de la capital vallesana. Tanmateix, un enfrontament entre els organismes internacionals, l’AMF (Associació Mundial de Futsal) i l’EFA (Associació Europea de Futsal), va ocasionar que finalment el nombre d’equips participants baixés a 9.

Podeu trobar tota la informació del torneig a www.granollers.cat/futsal.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here