El Palau d’Esports serà l’escenari d’aquest esdeveniment que s’havia de fer al Pavelló de Fontajau, malmès pels efectes del temporal Gloria


El Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari del campionat territorial de xous de patinatge artístic el diumenge 16 de febrer. Aquest esdeveniment s’havia de celebrar el dia 2 de febrer al Pavelló de Fontajau de Girona que es va inundar com a conseqüència del temporal Gloria. Per aquest motiu la Federació Catalana de Patinatge va trobar una alternativa en el Palau d’Esports de Granollers per salvar aquest campionat, ja que la instal·lació granollerina és pròxima a Girona i també disposa de capacitat per a 5.000 espectadors.

El campionat de Girona representa el tret de sortida de la temporada del patinatge en grups de xou i és una bona oportunitat per veure a Granollers un esdeveniment de patinatge artístic de primer nivell. Els dos principals clubs del panorama mundial d’aquesta especialitat són el CPA Girona i el CPA Olot. L’Associació Patinatge Artístic Granollers donarà suport a aquest esdeveniment.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here