Saurí amb el micròfon en mà durant la presentació del seu equip / Motos Gaspar

El pilot, que competia amb l’equip Motos Gaspar, ha patit una sortida de pista quan estava iniciant el viratge del primer revolt i ha impactat contra les proteccions, fet que li ha provocat múltiples lesions de caràcter crític


El pilot de Granollers Enric Saurí, de 33 anys, ha perdut la vida aquest dissabte a la tarda a causa d’un accident al Circuit de Catalunya mentre competia a les 24 hores de motociclisme que s’estan celebrant des de les 12 del migdia. El pilot, de l’equip Motos Gaspar, ha patit una sortida de pista quan estava iniciant el viratge del primer revolt, travessant l’escapatòria en diagonal i impactant contra les proteccions. Enric Saurí ha sofert un important impacte presentant múltiples lesions de caràcter crític. La seva situació d’inestabilitat ha obligat a fer un trasllat medicalitzat avançat via terrestre a l’Hospital General de Granollers, però malauradament no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

El granollerí ja havia disputat la prova sis vegades i segons va apuntar en aquest mateix mitjà fa poc menys de dos dies, el seu equip era un dels aspirants a obtenir el triomf a la categoria SBK. En homenatge al pilot, demà es farà la cerimònia de pòdium sense cava i un minut de silenci.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here