La Selecció Catalana, amb àmplia presència del club granollerí, es va proclamar campiona júnior per equips i combo, a banda d’aconseguir dues medalles d’or, una de Mireia Hernández en solos infantils i l’altre d’Èlia Calvo en júnior. Abril Conesa i Oriana Alejandra van aconseguir el bronze en duet


La gran feina de formació que porta temporades duent a terme el CN Granollers se segueix traduint en convocatòries amb seleccions nacionals i amb èxits. El darrer, en la 9a edició de l’International Swiss Youth Competition, que va tenir lloc del 28 al 30 d’abril a Zurich i en la qual el club granollerí va aportar 7 de les 12 sincronistes que formaven part de la selecció catalana júnior i infantil, que va arrassar a la competició celebrada a Suïssa.

Les granollerines que van estar convocades van ser les júniors Abril Conesa, Míriam Llovet, Oriana Alejandra Carreras,  Èlia Calvo, Clara Arboix i Júlia Tortosa, i la infantil Mireia Hernández. Totes elles van conquerir Zurich, proclamant-se campiones júnior per equip i combo, a més a més de les dues medalles d’or aconseguides pels solos infantil de Mireia Hernández i júnior d’Èlia Calvo, i del bronze pel duet d’Abril Conesa i Oriana Alejandra Carreras. Un nou èxit del club granollerí que va veient com el treball constant segueix donant els seus fruits.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here