Les gimnastes del club vallesà van aconseguir un total de 10 medalles


Bona actuació de les gimnastes del Club Natació Granollers que van participar a la Fase Final del Campionat de Catalunya de Base, Via Olímpica, Promogym i Edat Escolar, que va tenir lloc els dies 21 i 22 de maig a Salt (Girona). Una última roda d’aquest Campionat Català, que a diferència amb les tres fases prèvies també es premiava per aparells, i on el club vallesà ha aconseguit fer-se amb un total de 10 medalles.

La competició de Base va ser on es van assolir més podis, amb un total de 7. Al N4P, medalla d’or per a Ona Perxachs a salt i plata a la barra, classificant-se en quart lloc de la general; al N4G, dues medalles de plata per a Alba Alguacil a barra i Marina Esteban a terra; Al N3P, Helena Lucas, doble medalla de bronze pels seus exercicis de paral·leles i terra; i Carlota Garcia, al N2P, bronze a salt. Realçar el quart lloc de la general d’Andrea Villarroya (N4G) i el cinquè d’Ainara Martínez (N2P).

A Promogym, la gimnasta més destacada va ser Neus S. Costa, de P2A, que es va fer amb la medalla de bronze de la general, i amb una d’or per aparells, després de completar l’exercici de barra. Medalla de plata per a Lidia Herrero, de P3A, a terra, amb un cinquè lloc a la general. Cal esmentar el quart lloc de la general de Joana Sarrate, també en categoria P3A.

Pel que fa a la màxima categoria de Via Olímpica, Mariona Ros (N10) i Lluna Casanova (N9) no van participar en aquesta Fase Final per decisió dels seus entrenadors del Centre d’Alt Rendiment, que treballen per incorporar nous elements als seus exercicis per a les properes competicions. Sí que hi va prendre part Berta Pujadas, que al N6, va assolir un vuitè lloc de la general, destacant a l’exercici de terra on va classificar-se en cinquena posició.

A la categoria d’Edat Escolar, el club vallesà va estar representat per Daniela Ciobanu que va fer un 14è lloc de la general de C4.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here