David Malagón, de La Garriga, es va proclamar campió d’Europa de veterans de la categoria màsters 40-45 mentre que Santi Ribot, de l’Ametlla del Vallès, va quedar quart, en la categoria de màsters 50


Excel·lents resultats dels veterans del Club Triatló Granollers a l’europeu de duatló-cross que s’ha celebrat a Eivissa aquest passat divendres. David Malagón, de La Garriga, amb una llarga trajectòria en aquesta modalitat esportiva en la qual sempre havia destacat en el circuit català, va aconseguir donar la sorpresa en la seva primera competició internacional assolint una victòria de mèrit en la seva categoria de màsters 40-45.

Malagón va realitzar una cursa extraordinària en un dur i tècnic traçat que consistia en 6 km de cursa ‘trail’ per platja i muntanya, 20 km de ciclisme de muntanya i finalment 4 km de cursa a peu. “Tot i ser un circuit molt dur i tècnic, s’ha adaptat a les meves característiques, sobretot el sector de BTT, on he pogut dominar la cursa“, destacava el vallesà. Malagón va vèncer per davant del suís Patrick Lanz i el francès Pascal Schuler que va ser tercer. 

Per la seva part Santi Ribot, de l’Ametlla del Vallès, que arribava en aquest europeu, com a subcampió d’Espanya de la seva categoria, va aconseguir també un extraordinari resultat quedant-se molt a prop del podi, en quart lloc, només superat per dos consolidats campions internacionals i membres del combinat estatal, Carmelo Gomez (Castella-la Mancha) i el galleg, Manuel Ojea, actual campió d’Espanya i pel balear Antoni Ferrer. “Estic més que satisfet perquè he pogut disputar una molt bona cursa, en un circuit dur i tècnic, i he estat lluitant fins al final pel podi, malgrat arrossegar una lesió que va estar a punt d’apartar-me d’aquest europeu“, apuntava Ribot. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here