Ahir vàrem rebre la trista notícia que Albert Càmara deixava la banqueta del primer equip de l’Esport Club Granollers. Encara recordo el primer dia que vaig conèixer al míster. No sabíem si l’Esport Club seguiria a Tercera o bé baixaria a Primera catalana. Amb molt d’esforç va intentar confeccionar un equip a expenses de saber què passaria al mes de juny. El desenllaç el sabem tots, el Gavà va pujar de categoria i l’ECG era equip de Tercera.

L’endemà, em vaig trobar l’Albert a les oficines, ben d’hora, treballant en la que seria la seva primera temporada al club. -Enhorabona míster! Ets de Tercera-, li vaig dir. Ell em va contestar: “l’Enhorabona és per a vosaltres, ara només queda treballar”. Des d’aquell dia vaig saber que Albert Càmara faria de l’Esport Club casa seva, per ell i per tots els que formem part d’aquesta família.

No parlo en nom del club, ja que el que hagi pogut dir l’entitat esportiva està més que parlat. Parlo com a professional de la comunicació, com a periodista que segueix a l’Esport Club Granollers vagi on vagi. I com a periodista, míster només et puc donar les gràcies. Gràcies per facilitar-nos la feina, gràcies per permetre’ns estar a prop de l’equip, tant a mi com als meus companys. Gràcies per sortir sempre a donar la cara, per ser sempre sincer, honest i estar sempre disposat. Però sobretot, gràcies per entendre i respectar la nostra professió com pocs ho han fet.

Fins sempre míster!

 Emma Montané Balletbó

Cap de premsa de l’Esport Club Granollers

L’EC Granollers torna a perdre i Albert Càmara presenta la dimissió

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here