El tècnic vallesà considera que si hi ha carències al primer equip el primer que hauria de fer el club és ‘pescar’ al filial blaugrana, que està completant una gran temporada i és líder del grup 3 de Segona Divisió B


El granollerí Gerard López està completant una gran campanya al capdavant del FC Barcelona B. En la seva segona temporada al capdavant del filial blaugrana, enguany ha pogut confeccionar un equip a la seva mida que ha donat els seus resultats. Després de 26 jornades disputades, el conjunt blaugrana és líder del grup 3 de Segona Divisió B amb un balanç de 16 victòries, 4 empats i 6 derrotes.

Tot i el bon rendiment de l’equip, però, el ‘feed-back’ entre primer equip i filial no és el que hauria de ser en un club que, històricament ha apostat pel planter. La baixa d’Aleix Vidal, que es perdrà el que queda de temporada, ha posat en evidència la situació, i és que Luis Enrique no ha convocat cap dels laterals del planter per exercitar-se amb el primer equip: “Crec si hi ha carències al primer equip, el primer que s’hauria de mirar és el filial”, remarca el granollerí.

Segons Gerard López, el capità del Barça B, Sergi Palencia, seria un recanvi de garanties d'Aleix Vidal / FCB
Segons Gerard López, el capità del Barça B, Sergi Palencia, seria un recanvi de garanties d’Aleix Vidal / FCB

El tècnic del filial blaugrana està plenament convençut que els dos laterals drets del seu equip, Sergi Palència i ‘Nili’, estan preparats per rendir a gran nivell amb els de Luis Enrique: “Poden fer el salt i em sento orgullós de poder col·laborar amb aquesta continuïtat. Realment treballem cada dia per tenir els jugadors preparats per si han de pujar al primer equip, si l’entrenador ho considera oportú”, destaca López.

Sigui com sigui, la feina que està realitzant el vallesà amb el Barça B ja fa mesos que està donant els seus fruits, formant jugadors competitius i lluitant a totes per l’objectiu de la temporada, tornar el filial blaugrana a la segona divisió del futbol estatal.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here