Matas va completar els 106 km de recorregut amb 5.700 metres de desnivell positiu amb un temps d’11 hores, 31 minuts i 17 segons


El corredor de muntanya, Adrià Matas del Trainning Trail Team de Sabadell i natural de La Garriga, va guanyar diumenge l’Ultra Trail del Montnegre Corredor, una prova duríssima amb 106 km de recorregut i 5.700 metres de desnivell positiu, que el corredor garriguenc va completar amb un temps d’11 hores, 31 minuts i 17 segons. “La felicitat és màxima. És la meva primera victòria en una Ultra i la primera de la temporada. És la recompensa a tota la feina que no es veu, però sobretot signifca que m’he demostrat a mi mateix que puc aconseguir allò que vull, amb la constància i la passió que aquest esport ha despertat en mi”, destacava Matas a La Jornada del Vallès.

Matas va treure més de mitja hora al segon classificat
Matas va treure més de mitja hora al segon classificat

El garriguenc va liderar la prova des de la sortida, a Vallgorguina, amb el seu company d’equip, Éric Ortiz, en unes primeres hores nocturnes de la prova després d’haver-se donat el tret de sortida a les 6 del matí. Cap al km 27, Matas va començar a escapar-se tot sol i va anar agafant avantatge respecte els altres corredors: “El primer tram fins el km 60 vaig tenir molt bones sensacions, era un circuit ràpid i divertit que passava per corriols i zones boscoses molt guapes; al segon tram vaig tenir moments millors i moments no tan bons, ja que després de tants km ja ho notava a les cames, però vaig anar regulant a les pujades i apretant tant com podia en els trams més rapids”, va apuntar el garriguenc, que va acabar creuant la línia de meta amb més de mitja hora de marge respecte el segon i tres quarts d’hora respecte el tercer.

Un triomf de mèrit del corredor de La Garriga que es marca el repte de fer un bon paper a les properes curses que disputarà, la Marató de la Vall del Congost, el 19 de març, i la Ultra del Montseny l’1 d’abril.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here