El KH-7 BM Granollers viatja a Galícia aquest dimecres per enfrontar-se al Mecalia Atlético Guardés, un dels equips més potents de a Liga Loterías. El conjunt gallec, però, no arriba amb tots els punts possibles: va perdre davant el Rocasa Gran Canaria Ace i va empatar amb el Prosetecnisa Zuazo. Després de l’aturada per concentracions amb la selecció espanyola, dimecres s’enceta la sisena jornada de la Divisió d’Honor Femenina amb aquest partit adelantat pels compromisos europeus de les local aquest cap de setmana.

Clara Poo efectuant un llançament (Foto: Xavier Solanas)

Clara Poo efectuant un llançament (Foto: Xavier Solanas)

El Mecalia Atlético Guardés està compost per una esquadra de molta qualitat: està dirigit per Manu Etayo i Noelia Oncina, ajudant i delegada respectivament de la selecció nacional absoluta. Naiara Egozkue és una jugadora fixa vestint l’elàstica espanyola i és, a més, una de les màximes golejadores de la lliga. Haridian Rodríguez també ha participat de l’última concentració de la selecció. També hi destaquen Nuria Benzal, exinternacional espanyola, les laterals Alesia Kurchankova i Inés Hernández i la primera línia catalana Anna Manaut. A més, compten amb la jove promesa Anthia Espiñeira, internacional amb la júnior, i una de les millors porteres de la Liga Loterías: Estela Carrera.

L’equip que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta ve de d’aconseguir un important triomf davant el Clínicas Rincón BM Málaga Costa del Sol, i després del partit a A Guarda afrontará unes jornades determinants, jugant contra el Jofemesa Oviedo, Carobels ULE CLEBA León i Aiala Zarautz, tots ells rivals directes per a aconseguir la permanència. Així doncs, davant el Mecalia Atlético Guardés el KH-7 BM Granollers té molt a guanyar i poc a perdre. Dimecres a les 20:30h al pavelló d’A Sangriña.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here