La prova, que va recaptar 5.000€ per a la recerca contra el càncer de ronyó, va tenir prop de 600 participants


L’osonenc Gabriel Crosas de l’equip l’Esportiu de Torelló i la garriguenca Sílvia Segura, de les Tortugues, van ser els guanyadors de la 5a edició de la cursa solidària de Les Franqueses. La prova, que va recaptar 5.000€ per a la recerca contra el càncer de ronyó, va tenir prop de 600 participants i va tornar a ser un èxit tant d’organització com de participació, amb més de 50 corredors que l’any passat.

El guanyador, Gabriel Crosas, va entrar a línia de meta amb un temps de 33 minuts i 24 segons, seguit de Miki Solé, de Rios Running Les Franqueses, que va entrar 12 segons després i Ivan Límia, del Club Triatló Montornès, amb un temps de 33 minuts i 41 segons. En categoria femenina Sílvia Segura va guanyar amb autoritat, aturant el cronòmetre amb un temps de 38 minuts i 58 segons. 1 minut i 46 segons més tard va entrar Eva Martos del CA Canovelles i va completar el podi Belén García, del grup Fondistes Bellavista (40 minuts i 44 segons).

La cursa solidària, organitzada pel club A4elkm juntament amb el Patronat Municipal d’Esports, segueix complint amb escreix el seu gran objectiu, recaptar fons per a la recerca del càncer de ronyó. Els 5.000€ recaptats, afegits als de les quatre anteriors edicions, ja sumen una xifra de 20.000 €, que han estat donats per l’organtizació a l’Hospital de Sant Pau.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here