La nova pista d’handbol platja ubicada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall serà l’escenari aquesta tarda dels entrenaments de les Seleccions Catalanes juvenil masculina i femenina d’handbol platja que preparen el campionat estatal que se celebrarà a Getafe els dies 6, 7 i 8 de juliol


El mes de juny, l’Ajuntament de les Franqueses va adequar una de les pistes de bàsquet de la Zona Esportiva Municipal, convertint-la en una pista d’handbol platja on poder entrenar durant els mesos d’estiu. Així, la Selecció Catalana juvenil d’handbol platja masculina i femenina, coneixent la nova iniciativa del consistori, han triat les Franqueses per a preparar el campionat espanyol que se celebrarà a Getafe, els dies 6, 7 i 8 de juliol. Aquesta tarda entrenaran de 18 hores a 19,15 hores, el combinat femení, i de 19,15 hores a 20,30 hores, el combinat masculí. Demà ambdues seleccions faran els seus respectius entrenaments a Canovelles. 

El combinat català masculí està conformat per un bon nombre de jugadors vallesans, entres els quals els entrenadors Ricard Asensio i Martí Gascón. L’equip el completen el següents jugadors: Adrià Barbecho, Joel Pérez, Sergi Navarro, Víctor de Sande i Genís Asensio (ARHS), Xavier Gesa (Beach Handball La Roca), Alejandro Barbeito i Josep Quirós (CHP Harresi Kaigan), Nil Orts (Midgard) i Biel Fernández (Pirris Team).

El combinat català femení també està conformat per un bon nombre de jugadores vallesanes. Els tècnics són Alejandro Expósito i Mireia Torras, que comptaran amb un grup de deu jugadores format per Blanca Fernández, Lara Herman i Llum Velasco (ARHS), Maria Monllor (CHP Granollers) i Alejandra Manjarín, Judith Vallejo, Júlia Gavañach, Maria Utrera, Marta Conejo i Marina Millán (CHP Harresi Kaigan).

Actualment, és la recent creada secció les Franqueses Wolves la que utilitza la nova pista d’handbol platja per a preparar els seus entrenaments. Les Franqueses Wolves, secció de l’AEH Les Franqueses, és una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu d’impulsar durant l’estiu la pràctica d’esports sobre sorra.  

Tot i que sense platja, el Vallès és un indret on els diferents clubs i jugadors han lluitat per a poder seguir gaudint de la variant platja del seu esport preferit durant l’època estival. Les Franqueses ha apostat per aquest projecte, una disciplina que cada vegada té més seguidors, i és que, ja són més de 800 els jugadors federats en equips vallesans.


Les Franqueses Wolves, la nova secció d’handbol platja de l’AEH Les Franqueses

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here