L’entitat garriguenca compta enguany amb 16 equips repartits en 215 jugadors i jugadores, des dels 5 anys fins a l’equip de veteranes


FOTO: VALENTÍ ENRICH

Diumenge va tenir lloc al pavelló de Can Noguera la presentació dels equips del CB La Garriga de cara a aquesta temporada 2017-2018. Enguany el club compta amb 215 jugadors i jugadores repartits en 16 equips, un més que la passada campanya: un d’escola de bàsquet, dos preminis masculins, un premini femení, un mini masculí i un femení, un preinfantil masculí i un femení, un infantil masculí i un femení, un cadet masculí i un femení, un júnior masculí i un femení, un sub21 masculí, un sènior masculí i un femení, i un equip de veteranes.

Així, el CB La Garriga compta amb participants des dels 5 anys fins als equips sèniors i un equip de veteranes. A banda dels jugadors, l’equip d’entrenadors està format per un director tècnic, Oriol Sabata, i 14 entrenadors/es dels quals la majoria són jugadors o exjugadors de l’entitat: “Això ens permet treballar amb personal que s’ha format al club i que té adquirida una filosofia de club que els és molt fàcil transmetre als nens i nenes”, destaca el director tècnic, Oriol Sabata, a La Jornada del Vallès.

Els valors, un element innegociable 
FOTO: VALENTÍ ENRICH

El treball constant i exhaustiu de formació amb els valors com a element primordial són el pal de paller de la filosofia del club: “Sabíem des de fa temps que si els jugadors només vénen a fer entrenaments i no hi afegim contingut no tindríem èxit. Cal donar a les famílies i a la societat en general la part esportiva acompanyada d’un treball en valors. Els nens i nenes han de venir al club a gaudir de l’esport, passar-ho bé i fer-ho des de l’esforç, el treball en equip, la col·laboració, el compartir, l’aprendre i l’acceptar una manera de fer de l’entitat. Això ho fem amb la implicació dels entrenadors/es i la col.laboració amb les famílies”, apunta Sabata. El director tècnic es mostra orgullós de la crescuda de l’entitat en les darreres temporades: “La feina feta els últims anys ens ha permès pujar molt el nombre de jugadors/es i poder afegir als objectius, la competició. Hem vist resultats en aquest sentit pujant el nivell de competició d’alguns dels equips del nostre club”, destaca.

El club amb més equips femenins de La Garriga 
FOTO: VALENTÍ ENRICH

El CB La Garriga compta enguany amb més de 60 jugadores, des de l’escola de bàsquet fins a l’equip sènior, és a dir, en totes les categories menys en sub21. “Això ha fet que a hores d’ara siguem el club esportiu amb més participants femenines de la Garriga. Cosa que ens fa feliços però que a la vegada vivim amb normalitat doncs veiem el més normal del món que les nenes puguin fer esport igual que ho fan els nens”, assegura Sabata. De fet, l’entitat ha treballat molt en aquest sentit i ha passat de no tenir prou jugadores per formar equips a tenir jugadores entrenant sense fitxa federativa perquè el nombre de fitxes passava de les permeses per la federació.

Recollint els fruits

El director tècnic, Oriol Sabata, i l’actual president, Raimon Nualart han estat dues de les persones més implicades a l’entitat els darrers anys. Els dos porten més de 18 anys al club, primer compartint la direcció esportiva i actualment com a director tècnic i president. Una continuïtat i compromís que ha portat al CB La Garriga a viure els millors moments des de la seva creació. La tasca constant de Sabata en l’àmbit esportiu i la de Nualart en la gestió, en la relació amb les famílies, a nivell informatiu utilitzant tots els recursos que donen actualment les noves tecnologies, i el treball per augmentar el pressupost cada any, han estat claus perquè actualment el club de bàsquet de La Garriga tingui una salut de ferro i miri al futur amb orgull i il·lusió.

FOTO: VALENTÍ ENRICH

Consulta aquí les fotos de la presentació

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here