El Joventut Handbol Mataró – KH7 BM Granollers (18.05 h) d’aquest proper diumenge serà el primer que retransmeti La Xarxa després de l’acord amb la Federació Catalana d’handbol signat el passat dijous. L’encarregat de narrar tots els partits serà Miki Güell, cap d’esports de VOTV, que cada setmana estarà acompanyat d’un comentarista tècnic diferent 


L’acord entre La Xarxa i la Federació Catalana d’Handbol (FCH) permetrà que l’handbol disposi d’una finestra televisiva estable d’abast nacional els diumenges a la tarda, de 18 h a 20 h, amb la col·laboració dels canals de proximitat. Així, a partir de l’1 d’octubre es podran seguir en directe les retransmissions en directe dels partits corresponents a la Divisió d’Honor Plata Femenina i la Primera Estatal Masculina. L’encarregat de narrar els partits serà el periodista Miki Güell, cap d’esports de VOTV i amb àmplia experiència en el món esportiu. Güell, que porta 7 anys al capdavant dels esports a la Televisió del Vallès Oriental, també havia treballat a IB3 i anys enrere havia estat cap de premsa del BM Granollers. Un perfil idoni, doncs, per narrar els partits que també comptarà amb la presència d’un comentarista tècnic relacionat amb l’handbol. 

Una setmana s’oferirà un partit del grup C de la Divisió d’Honor Plata Femenina on hi ha els equips catalans (que en són 8 dels 14 en total ) i un altre setmana s’oferirà un partit del grup D de la Primera Estatal Masculina, format íntegrament per equips catalans, 16 en total. Es tracta de dues categories amb un gran nivell competitiu, participades per clubs amb tradició i molt arrelats a diferents punts del territori, des del Vallès fins al Maresme, Baix Llobregat, Girona, Lleida i Terres de l’Ebre.

L’estrena, aquest diumenge 

La primera retransmissió tindrà lloc aquest proper diumenge des de la capital del Maresme amb el partit entre Joventut Handbol Mataró i KH-7 BM Granollers del grup D de Primera Nacional. En aquest primer partit el comentarista tècnic que acompanyarà Miki Güell a la narració serà David López, entrenador de l’Handbol Sant Cugat i seleccionador juvenil català. Aquest i tots els partits que es realitzin el llarg de la temporada es podran seguir en directe per les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. I per xarxes socials, amb l’etiqueta #HandbolEnJoc.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here