Els de Sergio Pozo van sumar la 25a victòria de la temporada a la pista del Sant Cugat (30-43) i s’asseguren, per tercer any consecutiu, disputar les fases d’ascens a Plata. A banda, si guanyen el diumenge a la Salle Bonanova, aixecaran per tercera vegada consecutiva la lliga del grup D de Primera Nacional


La contundent victòria del KH-7 BM Granollers a la pista del Sant Cugat el passat cap de setmana va donar la classificació matemàtica al conjunt granollerí per disputar, per tercer any consecutiu, les fases d’ascens a la Divisió de Plata. D’aquesta manera, els de Sergio Pozo tenen a les seves mans aixecar la lliga del grup D de Nacional per tercera temporada consecutiva si guanyen La Salle Bonanova, cuer de la categoria i equip ja descendit a Primera Catalana, el proper dissabte a les 13 hores al Palau d’Esports, en la penúltima jornada de lliga.

“De l’equip d’aquest any m’agradaria destacar la qualitat de tots els membres, que tenen característiques molt diferenciades. Això m’ha permès fer rotacions i combinar aquestes característiques tant en atac com en defensa i ha fet que l’equip sigui més fort. M’agradaria destacar la possibilitat dels jugadors d’adaptar-se a diferents sistemes defensius, i és que aquest any hem defensat 6-0, 3-3, 3-2-1 i 5-1. En atac tenim jugadors amb molts recursos i això ho hem posat a disposició d’un sistema de joc basat en donar llibertat als jugadors”, remarca Pozo a La Jornada del Vallès.

El filial granollerí, que ha guanyat 25 dels 28 partits que ha disputat fins al moment i és el màxim golejador de la lliga amb 911 dianes (32 gols de mitjana), ha completat una temporada extraordinària, en la qual ha sabut conjuntar la joventut dels jugadors que havien pujat del juvenil amb els jugadors ja veterans del filial. “Tenim jugadors de moltíssima qualitat i el fet de fer un bon engranatge ens ha donat les opcions a nivell col·lectiu. En aquests 3 anys, hem anat creixent i crec que aquest darrer és el que millor hem jugat a handbol”, destaca Pozo que compleix la seva tercera temporada al capdavant del grup i és un dels grans culpables de les fites continuades del filial del BM Granollers.

“Les claus per haver assolit les fases d’ascens són les bones dinàmiques de grup que hem aconseguit. No es fàcil combinar objectius individuals dels jugadors amb un objectiu col·lectiu i jo penso que això és una de les coses que ens han fet arribar al màxim aquests tres anys. S’ha fet un gran treball a nivell esportiu i sobretot a nivell de formació”. De fet, al llarg dels tres anys l’equip ha anat canviant molt i el filial ha anat nodrint al primer equip amb jugadors de garanties com Mamadou Gassama i Miquel Flores, ja jugadors del primer equip des d’aquesta temporada, i també amb Adrià Cumplido, Edgar Pérez i Ian Tarrafeta que actualment combinen l’equip de Carlos Viver amb el filial: “És un orgull tant per mi com pel club veure com jugadors que han crescut a la casa debuten amb el primer equip”, conclou Pozo.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here