Zafra, Sevilla i Ramírez, d'esquerra a dreta / JORDI CALLS

La portera Lorena Ramírez, procedent del KH-7 BM Granollers, l’extrem Alba Sevilla, procedent del Sarrià de Ter i la primera línia Vanessa Zafra, procedent del Castelldefels, van ser les jugadores que ahir al vespre va presentar el club roquerol

El projecte amb Ramon Plans al capdavant comença a agafar forma també amb les incorporacions de Sara Galamba i Berta Rodríguez. Un equip que farà un pas qualitatiu amb vàries jugadores amb experiència a la Divisió d’Honor


El Felmar BM La Roca va presentar ahir a la seva seu social els primers tres fitxatges per l’equip femení que dirigirà Ramon Plans la propera campanya. La portera Lorena Ramírez, procedent del KH-7 BM Granollers, l’extrem Alba Sevilla, procedent del Sarrià de Ter i la primera línia Vanessa Zafra, procedent del Castelldefels. Tres jugadores que donaran un plus de qualitat al conjunt roquerol que conserva el bloc de la darrera temporada i enguany voldrà fer un pas endavant: “És un repte molt engrescador. Serà un equip molt competitiu i molt jove que crec que donarà molta guerra”, destacava el tècnic Ramon Plans.

“És l’oportunitat de tornar a gaudir de l’handbol”

La granollerina Lorena Ramírez reforçarà la porteria. Ramírez, que arriba del KH-7 BM Granollers, ha jugat molt poc els darrers anys per culpa d’una lesió al lligament creuats: “Necessitàvem una portera ‘top’, referència a la categoria i la Lorena ho és. Té els seus anys d’experiència a Divisió d’Honor i ens aportarà moltíssim sota pals”, apuntava Plans. “La veritat és que tenen un projecte molt maco, que el club hagi tornat a confiar en mi és important, és l’oportunitat de tornar a gaudir de l’handbol”, destacava la portera de Granollers, que ja havia jugat una temporada al BM La Roca, abans de fitxar pel Zuazo: “Tinc experiència amb la Selecció Catalana i l’espanyola i crec que aquesta experiència la puc aportar. Espero ser un ‘seguro’ sota pals”, afirma Ramírez que el més probable és que també entreni l’aleví femení de l’entitat.

“Crec que amb el Ramon Plans i l’equip que hi haurà farem una bona feina”

Un dels altres fitxatges del Felmar també és una exjugadora del KH-7 BM Granollers, Alba Sevilla. L’extrem ha jugat aquesta darrera temporada amb el Sarrià de Ter a Primera Catalana després d’haver abandonat la disciplina del conjunt granollerí a finals de la campanya 2015-2016. “Tenia ganes de tornar a jugar a un nivell alt i crec que amb el Ramon Plans i l’equip que hi haurà farem una bona feina. Estic molt contenta d’incorporar-me al BM La Roca”, va apuntar Sevilla. La jugadora també aportarà experiència a l’equip, i és que va jugar dues campanyes a la Divisió d’honor amb el Granollers: “És una jugadora molt treballadora, és esquerrana, que és un tret determinant en handbol, i ens aportarà moltíssim, ja que sempre va al màxim i té l’experiència d’haver jugat al màxim nivell”, remarcava Ramon Plans.

“La proposta del Ramon em va semblar molt atractiva i donaré el màxim”

La darrera jugadora que va presentar ahir  el Felmar va ser Vanessa Zafra, que serà la jugadora més veterana de l’equip. Zafra, que juga de lateral, havia competit les dues darreres campanyes amb el Castelldefels a la Divisió de Plata. “Per mi és una oportunitat, ja sóc molt veterana i m’agrada acabar amb bon peu en un equip competitiu. La proposta del Ramon em va semblar molt atractiva i donaré el màxim”, apuntava Zafra, que ja va coincidir amb Plans al Castelldefels. “És una gran defensora, té molt compromís amb el grup, fa vestuari i a més a més pot jugar en qualsevol lloc de la primera línia en un moment determinat”, remarca el tècnic.

Sara Galamba i Berta Rodríguez també s’incorporen a l’equip

Tot i que ahir no van ser presentades, Sara Galamba i Berta Rodríguez també vestiran la campanya 2017-2018 la samarreta del Felmar BM La Roca. Galamba torna del Granollers després d’haver-hi marxat fa tot just una campanya. La jugadora de Polinyà, de 20 anys, ha tingut poques oportunitats amb el KH-7 i torna al club roquerol per seguir amb la seva projecció i ser una de les referències ofensives: “És molt important que torni, ja que és una jugadora molt desequilibrant a la primera línia, serà molt important per nosaltres, aportarà molt a l’equip”, remarca Ramon Plans.

Per últim, el cinquè fitxatge del conjunt vallesà és Berta Rodríguez, una extrem esquerre amb experiència a Plata amb el Castelldefels i que també havia defensat els colors del Granollers, que arriba procedent del Cardedeu. “És una de les millors extrems catalanes, aportarà molt, ja que és una extrem esquerre molt completa i amb experiència contrastada. A més, disposa d’un u contra u molt bo”, destaca el tècnic del conjunt roquerol.

No seran els darrers fitxatges, i és que la direcció esportiva del club segueix treballant per acabar de completar la plantilla. Per altra banda, Queralt Aulestia i Carlota Teixidó no seguiran a l’equip la propera campanya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here