La Federació Catalana de Futbol és la federació amb més llicències de tot l’estat, amb un total de 10.797 jugadores federades i vol seguir creixent en aquesta línia durant les pròximes temporades


Un dels projectes més destacats de la Federació Catalana de futbol és la campanya #orgullosa, que té com a objectius principals potenciar el futbol i futbol sala femení català durant les properes temporades a través de quatre eixos principals: formació, ajudes econòmiques, accessibilitat i visibilitat. Cal destacar que actualment l’FCF és la federació amb més llicències de tot l’estat, amb un total de 10.797 jugadores federades l’estiu passat, i vol seguir creixent en aquesta línia durant les pròximes temporades amb un seguit de mesures que, a poc a poc, comencen a donar els seus fruits. Una bona mostra és que cada vegada hi ha més noies en tot el territori català interessades a practicar futbol i futbol sala i, en conseqüència, augmenten progressivament el nombre d’equips femenins.

En la seva decidida aposta per potenciar el futbol i futbol sala femení, el president de la FCF, Andreu Subies remarca que “tenim l’obligació d’ajudar a fer-los créixer. Possiblement ara sigui el millor moment per fer-ho. Tenim una Federació sòlida i estable. Aquest projecte ha de ser el punt de partida perquè es dibuixi el futbol català del futur”. En aquest sentit, el president de la FCF subratlla que “hem invertit molt per fomentar aquest esport en tot el territori. És una obligació que tenim amb la societat”.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here