El FC Cardedeu ha estat elegit pels entrenadors i capitans dels equips de futbol de la comarca com el millor equip del futbol vallesà de l’any 2016


Amb un total de 16 vots, el FC Cardedeu ha estat l’equip més votat pels 30 entrenadors i 27 capitans dels equips de futbol de la comarca que han participat en la tria de l’onze ideal del futbol territorial vallesà 2016. El conjunt vallesà ha estat l’equip més ben valorat, igual que el seu entrenador, Jordi López que amb 13 vots també ha estat l’entrenador més votat de la comarca. El FC Cardedeu va acabar el 2016 com a líder en solitari del grup 4 de Segona Catalana, fent així un petit pas endavant per assolir l’objectiu de la temporada, l’ascens a Primera Catalana, un repte que en la temporada passada es van quedar a només tres punts de poder assolir i que en aquest 2017 lluitarà per poder aconseguir.

El segon equip més ben valorat ha estat el CF Parets de David Parra amb un total de 9 vots. Els paretans, que van canviar l’equip quasi per complet el passat estiu, han completat un primer tram de la temporada extraordinari, fet que els hi ha permès ser líders destacat del grup 9 de Tercera Catalana, a 8 punts del segon, sent l’únic equip invicte del grup i un clar aspirant a assolir l’ascens directe a Segona Catalana.

El tercer equip més ben valorat ha estat el CF Les Franqueses entrenat per Jordi Jornet i Manolo Parralo. Els franquesins van acabar l’any 2016 en segona posició del grup 4 de Segona Catalana, a només 1 punt del FC Cardedeu, després d’haver estat líders vàries setmanes. A banda, la darrera temporada, la 2015-2016, van acabar en cinquena posició, completant així una molt bona campanya.

Rànquing millors equips 2016

1. FC Cardedeu (Segona Catalana, grup 4): 16 vots
2. F Parets (Tercera Catalana, grup 9): 9 vots
3. CF Les Franqueses (Segona Catalana, grup 4): 6 vots
4. EC Granollers (Tercera Divisió, grup 5): 5 vots
5. CF Mollet (Primera Catalana, grup 1): 4 vots
 AE Ramassà (Quarta Catalana, grup 9): 4 vots

L’onze ideal del futbol vallesà 2016

L’onze ideal del futbol vallesà de Segona Catalana 2016

L’onze ideal del futbol vallesà de Tercera Catalana 2016

L’onze ideal del futbol vallesà de Quarta Catalana 2016

El millor jugador del futbol vallesà 2016

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here