La Jornada del Vallès organitza la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental

El club de Cardedeu ha tornat a ser elegit pels entrenadors i capitans dels equips de futbol del Vallès Oriental com el millor de la comarca de la temporada 2016-2017


El FC Cardedeu ha estat elegit pels 41 entrenadors i 41 capitans dels equips de la comarca del Vallès Oriental com el millor conjunt de la temporada 2016-2017. La gran temporada dels de Jordi López, en la qual han assolit l’ascens a Primera Catalana per primera vegada en tota la seva història ha estat clau per rebre prop de la meitat dels vots, un total de 36.


El 7 de maig del 2017 quedarà gravat per sempre més a la història del FC Cardedeu. Aquella tarda l’equip entrenat per Jordi López va vèncer per 4-0 al Matadepera i va aconseguir ascendir a Primera Catalana per primera vegada en tota la seva història. Un partit que va ser la culminació d’una temporada per emmarcar dels de Jordi López, en la qual han aconseguit ser el clar dominador del grup 4 de Segona Catalana, aixecant el títol tres jornades abans que finalitzés la campanya i sent el primer equip dels 6 grups de Segona Catalana que va assolir l’ascens matemàtic.

La superioritat dels de Jordi López s’ha plasmat a la classificació, i és que amb un total de 78 punts han tret més de 13 punts  al segon i tercer classificat, Castellar del Vallès i CF Les Franqueses. El balanç de l’equip ha estat molt bo amb 24 victòries, 6 empats i només 4 derrotes en els 34 partits de competició. El punt d’inflexió de l’equip va ser la setmana abans de Nadal, el 18 de desembre, que una victòria per 2-0 davant el Roda de Ter els hi va permetre assolir un liderat que han conservat fins el final. Des d’aquella jornada 15 fins la 34, la darrera, els de Cardedeu han sumat 15 victòries en 19 partits, les 8 darreres de forma consecutiva.

Una de les claus de l’ascens, a banda de ser un bloc molt compacte amb la capacitat d’adaptar-se al joc del rival, ha estat l’aspecte ofensiu, amb un trident magnífic que ha anotat 81 dels 96 gols de l’equip. Oriol Anglada ‘Paitu’ ha estat el pitxitxi de la categoria amb 33 gols, Gerard Beltran el segon amb 26 i Arnau Fortuny, fitxat aquest estiu procedent del CF Caldes, el tercer amb 22. Tot plegat ha ocasionat que el conjunt de Cardedeu hagi estat el més golejador dels 6 grups de la categoria. “Portem molt temps treballant a totes, tenim un cos tècnic espectacular. Destacaria sobretot el treball perseverant de tot l’equip que ens ha permès assolir aquest ascens històric”, apunta el capità de l’equip, Gerard Beltrán.


El segon equip més votat ha estat el CF Parets dirigit per David Parra. Els vallesans han arrassat en el grup 9 de Tercera Catalana i han aconseguit l’ascens a Segona sent l’únic equip invicte de tot el futbol vallesà i de tota la Tercera juntament amb el Tossa. Han rebut un total de 17 vots.

Completa el top3 d’equips més votats el CF Montmeló, que ha tornat a Tercera Catalana en una temporada en la qual ha estat campió del grup 9 de Quarta Catalana. Els de Xavier Estudillo han rebut 11 vots.

Rànquing millors equips temporada 2016-2017

1. FC Cardedeu

36 vots

2. CF Parets

17 vots

3. CF Montmeló

11 vots

El 10 de juny, la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental, serà possible gràcies a les empreses que han col·laborat i confiat amb nosaltres.

 


El millor entrenador de la temporada 2016-2017

El millor jugador de la temporada 2016-2017

El millor porter de la temporada 2016-2017

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here