Vila, natural de Sant Esteve de Palautordera, té experiència a Segona B i Tercera i aportarà un plus de qualitat i experiència a l’equip de Marc Fortuny


El FC Cardedeu ha fet oficial avui el fitxatge de l’extrem Ferran Vila, de 29 anys. El jugador, natural de Sant Esteve de Palautordera, aportarà experiència i qualitat a l’equip de Marc Fortuny que lluitarà per tornar a Primera Catalana. Vila, extrem ràpid i amb una gran tècnica individual, té una trajectòria molt àmplia en diversos equips des de Segona Divisió B fins a Segona Catalana. La temporada passada va competir amb el Girona B a Segona Catalana.

Un currículum molt ampli

Amb només 18 anys va debutar com a sènior amb la Gramanet B a Primera Catalana (temporada 2006-2007). La següent campanya ja es va estrenar amb el primer equip de la Grama a Segona B i la posterior (2008-2009) va jugar al Cornellà (Tercera) i al Vilassar de Mar (Primera Catalana). Les campanyes 2009-2010 va competir entre el filial i el primer equip de la Grama que competia a Segona Divisió B. L’any següent va fitxar pel Prat de Tercera, equip amb el qual va assolir l’ascens a Segona B, divisió en la que va jugar la següent temporada com a titular. Les campanyes 2013-2014 i 2014-2015 va defensar els colors del Rubí, sent titular indiscutible. La 2015-2016 va jugar a l’EC Granollers, a Tercera, i les dues darreres temporades ha defensat els colors del Tona, a Primera Catalana, i la darrera els del Girona B, a Segona Catalana.

Testimoni privilegiat de l’arribada de Messi al Barça

Ferran Vila va començar a donar les primeres passes a la Penya Blaugrana de Sant Celoni. Ja en categoria aleví va fitxar per l’EC Granollers on va sobresortir i el Barça es va fixar en ell. Així, la temporada 1999-2000 va competir amb l’infantil B del Barça on va coincidir amb Leo Messi, que havia arribat al club blaugrana aquell mateix any. Posteriorment va tornar a l’EC Granollers on hi va competir dues temporades més, com a infantil A i cadet B, i al segon any de cadet va competir amb el Josep Maria Gené. Posteriorment va acabar la seva etapa de formació a la UD Gramanet.

Cinquè fitxatge del FC Cardedeu 2018-2019

Després de les ja anunciades incorporacions del porter Carlos Rodríguez, procedent del CF Caldes; del lateral dret Pere Vilardell, procedent del CF Lliçà de Vall; del mig defensiu Roger Castellvell, procedent del CF Caldes i del mig Raül Olivé, també procedent del CF Caldes, Ferran Vila es converteix en el cinquè fitxatge del nou projecte de Marc Fortuny, que debutarà aquesta propera temporada com a tècnic del FC Cardedeu. El club vallesà anunciarà la propera setmana un nou fitxatge també amb experiència a Tercera Divisió.

(a continuació adjuntem un gol que Vila va marcar amb l’EC Granollers al torneig històrics de fa 2 temporades)

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here