L’equip de Marc Fortuny ha fitxat el davanter vallesà de 32 anys que té experiència tant a Tercera Divisió com a Primera Catalana


El FC Cardedeu va anunciar ahir la incorporació del davanter Diego Novo. El vallesà, de 32 anys, aportarà experiència i gol a l’equip dirigit per Marc Fortuny, que podrà formar una parella atacant de luxe juntament amb ‘Paitu’. Novo té experiència a Primera Catalana on hi va jugar primer amb el CF Mollet i posteriorment amb l’EC Granollers, formant part de l’equip del club granollerí que va aconseguir l’ascens a Tercera la temporada 2014-2015. La següent campanya va competir a Tercera Divisió amb l’ECG i posteriorment va jugar de forma fugaç al CE Llinars de Tercera Catalana i també al CF Parets, llavors a Tercera Catalana.

El gener del 2016 va fitxar per la UA Horta, de Primera Catalana, equip en el que va militar una temporada i posteriorment ha jugat al Ripollet, també a Primera Catalana. Així, el davanter es converteix en el sisè reforç del FC Cardedeu després dels ja anunciats de Carlos Rodríguez, Roger Castellvell, Raül Olivé (CF Caldes), Pere Vilardell (CF Lliçà de Vall) i Ferran Vila (Girona B). Avui el club anunciarà un nou reforç ofensiu, també amb passat a l’ECG, que s’havia format al club de Cardedeu de ben petit i que té una àmplia experiència a Segona Divisió B.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here