El FC Cardedeu va inaugurar la pretemporada amb la tradicional pujada al Sui / foto: FC Cardedeu

Els de Jordi López, que han incorporat quatre nous jugadors, conserven el bloc que va assolir l’ascens 


El FC Cardedeu 2017-2018 ja ha començat a rodar. Ho va fer el passat divendres amb la ja tradicional pujada al Sui per donar la benvinguda a la nova temporada, tot i que no començarà entrenaments fins demà dilluns amb doble sessió per preparar el debut a Primera Catalana. El conjunt de Jordi López conserva la columna vertebral que va assolir l’ascens, i és que ha renovat bona part de la plantilla: Ángel Guijarro, ‘Paitu’, Arnau Fortuny, Jordi Altimira, Víctor González, Pol Brugués, Genís Rabost, Jordi Sabé, Marc Graus, Gerard Casals, Víctor Morales, Adrià Buil, Albert Matamala, Gerard Beltrán i Joel Ramírez. A banda de les renovacions, l’entitat de Cardedeu també ha pujat al primer equip els juvenils Àlvaro Martos, David Verdaguer i Guillem López.

Pel que fa al capítol de fitxatges, la primera incorporació va ser Carles Valls, interior dret de molta classe procedent del CF Caldes. Completen el capítol de fitxatges Ferran Roca, un central procedent del filial del Llagostera, Pol Vallès, un extrem procedent del juvenil de Nacional del Mataró i Àlex Ortega, un central cedit per la UE Sant Andreu. En aquest sentit, el club anunciarà un nova incorporació en les pròximes hores. “El principal objectiu serà mantenir la categoria però no ens posem limitacions, anirem partit a partit i veurem a què podem aspirar”, destacava a La Jornada del Vallès, Xavier Moreno, director esportiu del primer equip del FC Cardedeu.

L’equip vallesà, que va arrassar la campanya passada a Segona Catalana, té un grup molt compacte que lluitarà per fer-se un lloc a Primera Catalana: “Jugarem amb les nostres armes, la qualitat, el compromís, la unió del vestuari, 24 mesos de treball acumulat, el gran grup que tenim i la gran il.lusió per gaudir i competir a la categoria”, remarcava el tècnic Jordi López.

Debut de nivell

Els vallesans debutaran el 3 de setembre a casa davant el CE Farners i en la segona jornada visitaran el camp de la Fundació Esportiva Grama. Serà un debut de nivell dels de Cardedeu, i és que en la 3a, 4a i 5a jornada s’enfrontaran a tres dels cinc equips de la categoria que han baixat de Tercera Divisió: a la 3a jornada visitaran el camp de la Montañesa, a la 4a rebran el Júpiter i a la 5a visitaran el camp del Manlleu.

Ampli seguiment per part dels mitjans

A banda de La Jornada del Vallès i el 9 Nou, enguany la Televisió de Cardedeu i Ràdio Marca també faran un seguiment de l’equip de Cardedeu en la temporada de debut a Primera Catalana.

El calendari de la temporada 2017-2018 a Primera Catalana

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here