Els membres del Club Karate Nokachi van completar un gran campionat estatal

El Karate Club Just de Sant Celoni va aconseguir tres medalles d’or i una de bronze, mentre que el Club Karate Nokachi de Les Franqueses va guanyar una medalla d’or, una de plata i dos de bronze


Èxit vallesà al Campionat d’Espanya cadet, júnior i sub-21 que va tenir lloc el passat cap de setmana a la ciutat gallega de Santiago de Compostela. Fins a 8 karatekes vallesans van pujar al podi obtenint en total quatre medalles d’or, una de plata i tres de bronze.

El club amb més medalles d’or va ser el Karate Club Just, de Sant Celoni, amb un total de tres: Joan Just va aconseguir l’or en categoria cadet de menys de 70 kg, Jordi Valdívia va assolir l’or en la categoria júnior masculí de menys de 55 kg i Silvana Bodington va aconseguir l’or en la categoria júnior femení. L’altre or vallesà va ser per Andrea Lucero, del Club Karate Nokachi, en la categoria kumite sub-21 femení -55kg, que es va proclamar campiona d’Espanya vencent en la final a l’actual subcampiona del món.

L’única medalla de plata de l’expedició vallesana va ser per la karateka del Club Karate Nokachi, Elena de Sande, en la categoria kumite sub-21 de menys de 50kg, que va aconseguir el subcampionat nacional sent només superada per l’actual campiona del món d’aquesta categoria.

Per últim, Ainoa Astorga, del Club Karate Nokachi, va aconseguir una meritòria medalla de bronze en categoria cadet, igual que Aaron Raya, també del club franquesí, que va pujar al darrer esglaó del podi en kumite júnior masculí de menys de 68 kg. Eva Cano, de categoria sub-21 de menys de 61 kg, del Karate Club Just, també va obtenir una medalla de bronze.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here