Sílvia Segura juntament amb els altres participants que van pujar al podi tant en categoria femenina com masculina

Miki Solé, de Rios Running Les Franqueses i Inverse Team, va guanyar la cursa de 10 km, mentre que Silvia Segura, del Club Atletisme Les Tortugues, va ser la guanyadora de la Mitja Marató


Dos atletes garriguencs, Miki Solé i Sílvia Segura, van vèncer ahir en dues modalitats diferents a la 8a edició de la Mitja Marató de Cambrils. Solé es va imposar a la prova de 10 km amb un meritori temps de 32 minuts i 54 segons, mentre que Sílvia Segura va ser la vencedora a la Mitja Marató amb un temps de una hora, 23 minuts i 5 segons. “Aquesta temporada estic recollint els fruits del treball de les darreres temporades”, va destacar Segura, que va treure més de 7 minuts a la segona classificada i va fer bona part de la prova en solitari.

L’atleta garriguenca es troba en un gran estat de forma, com ho demostren els seus darrers resultats en curses d’alt nivell: tercer lloc a la Jean Bouin, a la Mitja de Mataró i a la cursa de Sant Antoni. En les pròximes proves, Segura es marca el repte de baixar de l’hora i 23 minuts.

Solé ha tornat a totes

Per altra banda, Miki Solé va vèncer a la prova de 10 km en la seva primera cursa després de molts mesos lesionat: “Vaig sortir a molt bon ritme i vaig tenir molt bones sensacions”, apunta Solé que només portava dues setmanes entrenant, però tot i així va treure 6 segons al segon i 30 segons al tercer classificat. El garriguenc, que combina tant curses d’asfalt com de muntanya, participarà la setmana que ve a la Montserrat Sky Race.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here