Judith Torras i Núria Vera, membres de l’entitat granollerina, es van proclamar campiona i subcampiona de Catalunya, respectivament, a la prova júnior de 10km


L’estany de Banyoles va acollir els dies 17 i 18 de juny, el Campionat de Catalunya i d’Espanya d’aigües obertes, on el Club Natació Granollers va fer un gran paper. Especialment les nedadores júniors Judith Torras i Núria Vera, que van pujar al podi per la seva actuació en aquest Català.

Judith Torras es va proclamar campiona de Catalunya Júnior als 10km, a més a més d’aconseguir el subcampionat català en categoria Absoluta en aquesta mateixa prova. Va compartir podi júnior amb la seva companya Núria Vera, que es va proclamar subcampiona de Catalunya 10km, que també va aconseguir el bronze en categoria absoluta.

Judith Torras també va pujar al podi absolut d’aquest Català en la prova dels 5km, per a penjar-se el bronze, compartint calaix amb la nedadora internacional Érika Villaécija del CN Sabadell, que es va imposar en aquesta competició.

D’altra banda, als 7,5 km júnior, Lluís Escrits es va classificar en 5è lloc i Albert Hernández en 6a posició. Per clubs, el CN Granollers va aconseguir la copa de subcampió de Catalunya en Aigües Obertes en categoria femenina, i en categoria masculina, el club es va classificar en 5è lloc.

Pel que fa al Campionat d’Espanya, Judith Torras es va classificar en 4a posició júnior i 9a absoluta als 10km; Núria Vera, 6a júnior als 10km; Lluís Escrits, 11è júnior als 7,5km; i Albert Hernández, 20è als 7,5km júnior. En la classificació per clubs, el CN Granollers es va classificar en 5è lloc en categoria femenina, i en 31è en masculina.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here