Unes 600 persones han participat a la prova de 5 km que ha transcorregut pel centre de Granollers i que ha estat un èxit tant d’organització com de participació


La Plaça Lluís Perpinyà de Granollers ha estat l’escenari avui a les 10,30 hores del matí del tret de sortida de la 1a edició de la cursa ‘Vallès Oriental En Marxa contra el Càncer’. Una prova que ha estat un èxit tant de participació, amb prop de 600 participants, com també d’organització. El carrers cèntrics de la capital vallesana s’han tenyit de verd amb els centenars de participants que lluïen la samarreta d’una prova que ha arribat per quedar-se. Els corredors han passat per La Porxada, el Parc Torras Villà, entre altres indrets de Granollers, abans d’arribar a la línia de meta situada a la Plaça de la Corona.

Un cop acabats els 5 km de recorregut, els participants han pogut gaudir d’un esmorzar i de masterclass de zumba i de Ioga a càrrec de tècnics del CN Granollers, que juntament amb l’Espai Wellness i altres entitats i empreses de la comarca, han col·laborat amb l’organització. La cursa, organitzada per AECC Vallès Oriental, destinarà tots els beneficis a la investigació del càncer.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here