o Totes les participants van destacar la bona organització de la cursa que segueix creixent edició rere edició. Un èxit aconseguit gràcies a la feina dels 140 voluntaris que van vetllar perquè es desenvolupés a la perfecció

o 800 participants, 200 més que en l’anterior edició, van participar a la prova organitzada per la Torreta Bike en la qual les participants optaven a fer tres distàncies diferents de BTT, una prova de ‘running’ o una caminada.


Ahir al matí va tenir lloc al parc de Valldoriolf de La Torreta la 7a edició de la Marxa de la Dona, organitzada per La Torreta Bike. Una prova que any rere any va creixent i que enguany ha estat un èxit absolut tant de participació com d’organització. 800 participants, 200 més que en l’anterior edició, van prendre part a la prova que va néixer per commemorar el dia de la dona i, a la vegada, per reivindicar el seu paper en el món de l’esport.

Per fomentar la participació, l’any passat la organització va afegir una prova de ‘running’ i una caminada, dues de les opcions que tenien ahir les esportistes, a banda de poder realitzar un dels tres circuits de BTT que l’entitat roquerola havia preparat a consciència, un de 9 km, un de 15 km i un de 21 km. Com cada any, les primeres participants a arribar al punt més alt de la cursa llarga de BTT i de ‘running’ van rebre un pernil.

La guanyadora de la prova de 21 km de bici de muntanya va ser Sara Méndez, membre del club amfitrió, que es va fer amb la victòria per tercera vegada consecutiva. Més enllà de la competició, la prova es va tornar a superar i va rebre nombroses felicitacions per part de les participants que van poder gaudir d’un marcatge perfecte i totes les atencions per part dels voluntaris de La Torreta Bike. “Realment aquest èxit es deu al voluntariat que hi ha al darrere, més de 140 voluntaris amb molta il·lusió i ganes de seguir treballant i millorant any rere any”, va destacar Sara Castillo, participant a la cursa i membre de La Torreta Bike.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here