Èxit absolut de la Torreta Bike al 3er Open BTT de Girona

0
1718

Dels 8 corredors de l’entitat roquerola que van participar a la prova fins a 4 van pujar al podi de les seves respectives categories


Ahir al matí va tenir lloc a Castell d’Aro la 3a prova de l’Open BTT de Girona amb la presència de més de 300 corredors. Entre ells, 8 corredors de l’entitat vallesana La Torreta Bike, 4 dels quals van aconseguir pujar al podi a les seves respectives categories.

La que va pujar a l’esglaó més alt del podi va ser Sara Méndez, la corredora més destacada de l’equip, que va guanyar la competició en categoria infantil femenina. Per la seva part, Carmen Cabot va quedar segona en categoria benjamí femenina, la mateixa posició que va aconseguir Víctor Méndez en categoria benjamí masculina. El darrer en pujar el podi va ser Jaume Brau, que va quedar en tercera posició de la categoria màster 60.

torreta bikeTot i no quedar entre els primers classificats, també van competir amb una bona actuació Xavier Ariza en categoria sub23, Maria Cabot com a principiant i Rubén Ariza en categoria aleví. Genís Lloreda, en categoria cadet, va trencar la cadena i va haver d’abandonar.

El recorregut del circuit transcorria per un paisatge natural magnífic pels entorns de Castell d’Aro, travessant el riu en tres ocasions. Un circuit molt exigent que, tot i això, va fer gaudir de valent els corredors. Un cop finalitzada la prova, el president i corredor màster 60 de la Torreta Bike, Jaume Brau, es va mostrar molt satisfet: “Estic molt content dels resultats i n’estic segur que durant aquest any tindrem moltes alegries”, va subratllar.

En la primera cita de l’Open de Girona celebrat el 28 de febrer a Vilajuïga, els corredors del club van pujar 3 vegades al podi i en la segona del 20 de març a Sant Joan Les Fonts, abans de la celebrada ahir,  van aconseguir 5 podis. La propera cita de la Torreta Bike serà el proper 9 i 10 d’abril a la segona prova de la Copa Catalana de BTT que se celebrarà a Corró d’Amunt.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here