Més de 200 jugadors, dividits en 20 equips, tant de categoria infantil, cadet com sènior, van participar al torneig que va ser un èxit tant d’organització com de participació 


El passat cap de setmana va tenir lloc al pavelló de Corró d’Avall la primera edició de les 24 hores Madform de futbol sala, organitzada per l’empresa de cremes per a esportistes, Madform, i amb la col·laboració del Patronat d’Esports de Les Franqueses. Un torneig en el qual hi van prendre part més de 200 jugadors, dividits en 20 equips, tant de categoria infantil, cadet, com sènior. “El balanç és molt positiu, estem molt satisfets de l’acollida i de la bona participació. Hem aprés molt d’aquesta primera edició. Agraïm molt al Patronat d’Esports tota l’ajuda que ens ha donat i puc dir que aquesta només és la primera de les moltes que farem”, destacava Miguel Ángel Domínguez, director de Madform.

Al torneig hi van participar equips majoritàriament del Vallès Oriental. L’equip guanyador va rebre un obsequi d’un rellotge per cada participant, el segon classificat un trofeu commemoratiu i el tercer una medalla per cada component de l’equip. En categoria sènior l’equip guanyador va rebre 500€, mentre que el segon 250€. Un torneig d’estiu que va gaudir de molt bon nivell competitiu i que ha arribat per quedar-se.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here