La prova va batre el seu record de participació, amb més de 500 ‘bikers’ que van gaudir d’un nou circuit més tècnic i explosiu amb una nova pujada i rampes de fins a 35% de pendent. Enguany, la cursa va comptar amb una àmplia presència internacional amb corredors procedents de Colòmbia, Bolívia, Argentina, França i Suècia


Èxit absolut de la Copa Catalana Internacional de BTT – Memorial Toni Costa celebrada ahir diumenge a Corró d’Amunt. La prova, organitzada des de fa 16 anys pel Club Ciclista Corró d’Amunt, va batre el seu rècord de participació, superant en més de 150 els participants de l’anterior edició, i establint el seu rècord històric en 550 ‘bikers’. Un èxit de participació, d’ambient i d’organització que va ser possible gràcies a l’entrega i el treball dels membres del club organitzador, amb el president, Josep Mauri, al capdavant: “Ha estat una jornada fantàstica. Mai hauríem esperat tenir tants corredors i de tant nivell”, destacava el president del club franquesí.

Els canvis introduïts en el circuit, més tècnic i explosiu, han permès a la prova evolucionar i crear el recorregut més divertit i amb més percentatge de sender dels seus més de 15 anys d’història. La nova pujada i les rampes de fins a 35% de pendent van posar a prova la força de tots els ‘bikers’, que es van mostrar encantats amb el nou circuit de la cita vallesana.  

La lleugera pluja caiguda durant la nit va deixar el terreny en unes condicions perfectes per a un gran dia de bicicleta de muntanya en el qual la gran participació i afluència de públic van demostrar com aquesta modalitat està més viva que mai. Enguany, la prova emmarcada en la segona cursa dins la Copa Catalana, presumia de repartir punts UCI, és a dir, punts pel rànquing mundial de ‘mountain-bike’. És per això que va comptar amb una àmplia participació internacional amb ‘bikers’ procedents de Colòmbia, Bolívia, Argentina, França i Suècia. De fet, 6 dels bikers que van acabar en el top-10 absolut van ser estrangers, demostrant-se així el gran nivell dels corredors vinguts d’arreu del món.

Ever Alejandro Gómez i el campió d’Espanya de bike-marató, Ismael Ventura es van disputar la victòria de la categoria reina fins el darrer instant i, finalment, el bolivià Ever Alejandro Gómez va emportar-se l’emocionant triomf a 12 segons de Ventura. El vallesà Mario Sinués va completar el podi de la general entrant un minut i mig després. En la prova d’elit femenina, la vallesana sub-23, Magda Duran va revalidar el seu triomf de l’any passat després de liderar gran part de la prova i va treure més de dos minuts a la segona, Sandra Santanyes (Olympia Factory Cycling), que va aconseguir guanyar la categoria elit, a banda de ser 2a de la general femenina. A més a més de les categories d’elit a la prova també hi van competir cadets, júnior, sub-23 i màsters 30, 40, 50 i 60. Podeu consultar totes les classificacions al web de la Federació Catalana de Ciclisme.

Després de l’èxit de la cita de Corró d’Amunt, La Copa Catalana Internacional Biking Point descansarà un mes abans d’afrontar la propera prova que tindrà lloc a Santa Susana el 15 d’abril.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here