Les participants van gaudir de valent de la jornada / FCF

130 jugadores van participar a la jornada en la qual les jugadores del FC Barcelona, Gemma Font i Meritxell Font, ambdues del Vallès Oriental, en van ser les ambaixadores 


Totes les assistents i tècnics de la trobada / FCF

El camp de futbol de la Zona Esportiva de Llerona va ser l’escenari el passat dimecres de la 7a Jornada de Futbol Femení del Vallès Oriental. La jornada, coordinada pel CE Llerona, estava adreçada a jugadores de 6 a 14 anys i va consistir en sessions d’iniciació i de tecnificació, en funció del nivell de les practicants. L’objectiu no és altre que les joves jugadores s’aficionin a jugar a futbol; de fet, va ser fruit d’aquestes jornades que moltes de les actuals jugadores dels equips del Vallès Oriental van començar a jugar a futbol.

Tot seguit, es van disputar els partits de les seleccions sub12 i sub14 del Vallès Oriental, que van enfrontar a l’aleví i a l’infantil del CE Llerona, respectivament, amb el resultat de 3 a 3 en tots dos casos. La matinal va comptar amb la presència de les jugadores vallesanes del FC Barcelona, Gemma Font i Meritxell Font, que van ser ambaixadores d’honor de la matinal. Gemma Font, jugadora del Barça B a la Segona Divisió Nacional, va explicar que és important celebrar jornades d’aquest tipus per “potenciar el futbol femení”. Per la seva part, Meritxell Font, que milita al Juvenil A, va afegir que “és una oportunitat per donar a conèixer el futbol femení i que creixi encara més”.

Gemma Font i Meritxell Font van ser les ambaixadores d’honor de la matinal / FCF

Organitzada per la Federació Catalana de Futbol, la 7a Jornada de Futbol Femení, es va celebrar simultàniament en 15 seus federatives a tot Catalunya i va comptar amb una participació global de 1.913 jugadores. La iniciativa s’emmarca en la campanya ORGULLOSA, que es va iniciar amb 3.000 llicències federatives femenines i que actualment en suma 11.000. Precisament, la comarca del Vallès Oriental, amb 800 llicències federatives, és una de les delegacions més importants pel que fa a nombre de jugadores i, en concret, el CE Llerona amb 150 llicències, és el tercer equip de Catalunya en aquest sentit.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here