El club franquesí va aconseguir un total d’onze podis: 7 medalles d’or, 1 de plata i 3 de bronze en una prova que es va celebrar a Llívia


Excel·lents resultats els que va aconseguir el Club Karate Nokachi al Campionat de Catalunya de clubs 2018 que va tenir lloc el passat 21 d’abril a Llívia, molt a prop de la frontera amb França. Un campionat, classificatori per poder participar al Campionat d’Espanya de clubs que es realitzarà el mes de maig a Guadalajara, en el qual el club de Les Franqueses del Vallès va aconseguir que tots els seus esportistes pugessin al podi completant un total d’11 medalles.

Les medalles d’or de la competició, que va ser per equips, van ser per Nagore Nuñez, Iris Montejano i Gerard Serrano en kata aleví; Iria Estaban, Miguel Azor i Bezay Grediaga en kata juvenil; Erika Ortega, Joel Carvalho i Alex Bermejo en kata cadet A; Ainoa Astorga, Noelia Balaguer i Andrea Astorga en kata sènior; Alex Morales, Victor Palacios, Alex Almendros i Aitor Migueles en kumite infantil B; Xavi Sevillano, Iker Esteban i Yeray Sánchez en kumite cadet A i Kilian Raya, Joel Sánchez i Gabi García en kumite juvenil A.

L’única medalla de plata pels esportistes franquesins va ser per Alfredo Domínguez, Noelia Balaguer, Rafa Migueles i Marta de Sande en la categoria kumite sènior. Per últim, les medalles de bronze van ser per Andrea Fernández, Iona Lobato i Xavi Sevillano en kata cadet B; Denis Carvalho i Arnau Fernández en kumite infantil A i Miquel Azor, Besay Grediaga i David Morales en kumite juvenil B.

Els propers esdeveniments pel club seran la Lliga Nacional júnior i sub-21 que se celebrarà a Bilbao i el Campionat d’Espanya de club que tindrà lloc a Guadalajara aquest proper mes de maig.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here