L'equip aleví del CNG que va quedar primer / FOTO: CN Granollers

Els conjunts alevins i infantils de l’entitat van assolir les primeres posicions en una tercera jornada de la competició que es va celebrar a les instal·lacions del club


El Club Natació Granollers va acollir la tercera jornada de la Lliga de Figures infantil i aleví de natació sincronitzada que va tenir lloc el passat dissabte 2 de febrer. I les amfitriones d’ambdues categories van obtenir grans resultats, classificant-se en les primeres posicions d’aquesta jornada lliguera.

En categoria infantil, amb 170 participants, Regina Casino i Clàudia Solés es van imposar, fent-se amb la primera i la segona posició respectivament. A més a més, entre les 20 primeres, es van classificar Irene Garrido, 4a; Valeria Parra, 5a; June Retana, 8a; Alice Gallardo, 9a; Mireia González, 11a; Marina Andrés, 13a; Antonia Prat, 15a; Carla Oliva, 19a. 

L’equip infantil del CNG que també va quedar primer / FOTO: CN GRANOLLERS

Triplet a la part alta aleví, amb Aitana Navarro, 1a; Saioa Nogales, 2a; i Carla Lorenzo, 3a. I quatre nedadores més entre les 20 primeres classificades: Olivia Rodriguez, 12a; Erica Bosch, 13a; Avril Maldonado, 14a; i Abril Sánchez, 16a, d’entre 140 nedadores participants.

Els duets tècnics del CNG, a la part alta de la Lliga Júnior

Gran paper de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers a la segona jornada de la Lliga, que va tenir lloc el passat cap de setmana a la Blume, i on es van disputar els duets tècnics. Les granollerines van aconseguir situar-se a la part alta de la classificació, amb el duet de Mireia Hernández i Judith Calvo en primera posició; Martina Gras i Martina Coronado, en tercera; Clàudia Julià i Miriam Llovet, en quarta; i Laura Gil, Paula Albertuz i Karen Roix, en vuitena.

Aquesta és la segona cita de la lliga, integrada per tres jornades, que es va estrenar amb els equips tècnics i que, després dels duets tècnics, acabarà amb els solos tècnics.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here