El Club Nokachi de Les Franqueses, amb 7 medalles d’or, va ser el club del Vallès Oriental més llorejat en el campionat català, celebrat el passat dissabte a Montmeló, de les categories cadet, júnior i sub-21 


El pavelló municipal d’Esports de Montmeló va ser l’escenari el passat dissabte del Campionat de Catalunya de karate en categories cadet, júnior i sub-21. Un campionat en el qual els equips del Vallès Oriental van assolir fins a 15 medalles d’or, amb el Nokachi de Les Franqueses com a club més llorejat pujant fins a 7 vegades a l’esglaó més alt del podi.

Els guanyadors del club franquesí van ser Izan Sevillano i Elena de Sande (kata tècnica) i Xavi Sevillano, Andrea Lucero, Mireia Cuevas, Ainoa Astorga i Elenda de Sande, que va repetir medalla, en la categoria de kumite. En la modalitat de kata el club franquesí també va obtenir tres medalles de plata: Xavi Sevillano, Andrea Astorga i Ainoa Astorga, igual que en kumite amb les plates de Izan Sevillano, Rafa Migueles i Andrea Astorga. La única medalla de bronze pel Nokachi va ser per Aarón Raya en la categoria kumite júnior.

Un dels altres clubs que van obtenir grans resultats va ser el Club Kàrate Montornès, amb un total de 15 pòdiums i d’aquests, 5 medalles d’or: Helena Ortiz (kata cadet), Teresa López (kata júnior), Laura Naud (kumite cadet -47 kg), Arnau Pujante (kumite júnior -61 kg) i Sergio Hernández (kumite cadet -63 kg). El club de Montornès també va obtenir diverses medalles de plata: Estela González (kata júnior), Ciro Gutiérrez (kata júnior), Xavier Talavera (kata sub21 i kumite júnior -84 kg). I per últim les medalles de bronze obtingudes pel club de Montornès van ser per Laia Ferrer (kata cadet), Ilia Gutiérrez (kata cadet), Ciro Gutiérrez (kumite cadet -70 kg), Marc Estrecha (kumite cadet + 70kg), Francisco Pintado (kumite júnior -76 kg) i Cristina Fernández (kumite júnior -59 kg).

El club amfitrió, el Montmeló, tot i participar només amb set participants va aconseguir 5 medalles, 3 d’or i 2 de bronze, a banda de dos quarts llocs. Els vencedors van ser Rodrigo Rodríguez (kumite sub21 -84kg), Andrés Sancho (kumite sub21 + 84 kg) i Soufian Adraou (kumite sub21 + 76 kg). Les medalles de bronze van ser per Arnau Martínez (kumite sub21 -84 kg) i per Marina Navarro (kata sub21).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here