D'esquerra a dreta: Laura Terradas, Marta Sarrarols, Anna Planes

L’equip T-Bikes de Santa Eulàlia de Ronçana va quedar primer en equips, mentre que en categoria femenina el Club Triatló Granollers va quedar en segona posició també en equips. Laura Terradas, del club granollerí, va quedar segona i passa a situar-se líder de la lliga i la Copa femenina


Aquest cap de setmana va tenir lloc la segona prova del Circuit Català de Duatló de Muntanya a Porqueres (Pla de l’Estany-Girona) amb excel·lents resultats pels esportistes del Vallès Oriental. Per primera vegada, es va disputar una prova de la màxima categoria d’aquesta disciplina en aquesta població, amb una convocatòria de 230 participants; el traçat del circuit va ser més exigent del normal, pel que fa els sectors de cursa a peu, amb 7 km per començar i 3’5 km per finalitzar; tot seguit es va disputar el tram de btt, a 2 voltes de 10 km cada una, per un circuit força rodador.

Alguns dels membres de l’equip T-Bikes

L’equip T-Bikes de Santa Eulàlia de Ronçana va ser el guanyador en categoria d’equips gràcies als temps d’Albert Soley (4art de la general), Jordi Bonet (5è de la general) i Gerard Sabaté (17è de la general). El club vallesà se situa així tercer de la lliga catalana de divisió d’honor a 6 punts del Club Medina Triatló i a 10 del Club Triatló Lluçanès.

Les atletes del CTG al segon lloc del podi

No va ser l’únic club vallesà que va pujar al podi i és que l’equip femení del Club Triatló Granollers, que va guanyar la primera prova celebrada a Tavernòles, va quedar en segona posició en aquesta segona prova gràcies als temps de Laura Terradas (2a de la general), Anna Planas (8a de la general) i Marta Sarrarols (24a de la general). Amb aquest resultat estan empatades en el primer lloc de la lliga, amb el CN Reus Ploms. L’atleta destacada de l’equip de la capital vallesana va ser Laura Terradas que, gràcies a la segona posició de la general, va passar a situar-se líder de la lliga i la Copa femenina.

Pel que fa a l’equip masculí del CTG, van ser setens amb els temps de David Malagón, Dan Costa i Oriol Aguilera i es mantenen a la cinquena posició de la lliga catalana de clubs de divisió d’honor. En altres categories van destacar també David Malagón, que va quedar 5è en la categoria Màster-40 i Santi Ribot, que va quedar 7è en la categoria Màster-50.

La propera prova del Circuit Català de Duatló de Muntanya tindrà lloc el 10 de desembre a Òdena.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here