Gil va vèncer amb total autoritat completant els 28 km de recorregut amb un temps de 2 hores, 27 minuts i 18 segons, traient prop de 13 minuts al segon classificat, Llull Montull (2:40:42). El guanyador de l’anterior edició, Martí Gutiérrez, va completar el podi entrant un minut després. En categoria femenina la vencedora va ser Mireia Pons que va treure prop de 30 minuts a la segona, Miriam Moreno


Prop de 200 corredors van participar diumenge al matí a la 5a edició de la Trail FemSui amb sortida i arribada al Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor. Els participants optaven a dos recorreguts, un de 12 km i un de 28, amb pistes i corriols tècnics que transcorrien pel parc Natural del Montseny. “Fem una valoració molt positiva, ja que hem pogut consolidar les dues curses. Vam fer uns petits canvis al recorregut respecte l’anterior edició i els corredors van quedar molt contents. Destacar també l’ambient magnífic que es crea a l’arribada del Parc de Can Sauleda”, assegurava un dels organitzadors, Jordi Casanovas, a La Jornada del Vallès.

El guanyador de la prova va ser Eugeni Gil, que va vèncer amb total autoritat completant els 28 km de recorregut amb un temps de 2 hores i 27 minuts, traient prop de 3 minuts al segon classificat, Llull Montull (2:40:42). El guanyador de l’anterior edició, Martí Gutiérrez, va completar el podi entrant un minut després. En categoria femenina la vencedora va ser Mireia Pons que va treure prop de 30 minuts a la segona, Miriam Moreno (3:27:29). Bruna Tribó (3:36:24) va completar el podi femení.

Pel que fa a la cursa de 12 km, el guanyador va ser Marc Garcia, amb un temps de 54 minuts i 3 segons, mentre que en categoria femenina la vencedora va ser Mercè Pérez aturant el cronòmetre en 1 hora, 5 minuts i 41 segons.

Un entorn immillorable

La cursa llarga va portar als corredors per camins i corriols fins arribar al cim de El Sui (1.318m.), en ple Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor. Els participants a la curta, per la seva part, es van desviar en el principi de tram de pujada a El Sui i ja van tornar cap a Sant Antoni de Vilamajor. Uns recorreguts magnífics, que sens dubte, van fer gaudir de valent els corredors.

Més de 100 joves participen a la Cursa Mini

Com cada any l’organització aposta també per realitzar una cursa pels més joves. Enguany hi van prendre part més de 100 participants, des dels més petits, de 3 anys, fins als de 16 anys. Hi va haver un recorregut per cada categoria, des dels 200 metres que van fer els més menuts fins als 2 km, dues voltes a un circuit d’1 km, que van completar els més grans.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here