9 de les 13 medalles del combinat català al Campionat d’Espanya infantil de karate les van aconseguir integrants del club franquesí, un fet gens habitual en els campionats estatals que demostra l’enorme tasca que porta anys realitzant l’entitat de Bellavista amb Montse Marín i Agustín Nuñez al capdavant


El cap de setmana del 12 al 14 d’abril es va celebrar a Albacete el Campionat d’Espanya infantil de karate, amb 795 competidors en edats des dels 6 als 13 anys. Un torneig en el qual hi van participar 11 alumnes de les diferents categories tant de kata com kumite del Club Karate Nokachi, dels quals 9 van assolir el pòdium.

La dada més significativa és que de les 13 medalles del combinat català, 9 les van assolir integrants del club franquesí, ajudant en gran part que la Selecció Catalana acabés tercera  de la general. Que els karateques d’un sol club aconsegueixin quasi la totalitat de les medalles d’una selecció és un fet gens habitual en els campionats estatals. Sens dubte, un fet que demostra l’enorme tasca formativa que porta anys realitzant l’entitat de Bellavista amb Montse Marín i Agustín Nuñez al capdavant.

Els campions de l’entitat de Les Franqueses van ser els següents:

Gerard Serrano: medalla or (kumite aleví -34kg).

Cris Montejano: medalla or (kumite -34 kg).

Álex Morales: medalla or (kumite -45kg).

Víctor Palacios: medalla or (kumite -40kg).

Nagore Núñez: medalla plata (kumite -34kg).

Besay Grediaga i Gabriel García: medalla bronze (kumite Juvenil -60kg).

Aitor Martín: medalla bronze (kumite Juvenil -48kg).

Laura Martín: medalla bronze (kumite + 54kg).

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here