Erik Merino, primer per l'esquerre, al podi de la prova

Merino, que va liderar la prova bona part del recorregut, va completar els més de 100 km (1,9 km de natació, 85 de bici i 21 de córrer) amb un temps de 3 hores, 57 minuts i 2 segons


Aquest passat dissabte Erik Merino, del Club Triatló Granollers, va competir a la IV edició del Half Triatló Pamplona-Iruña acabant la prova en 3a posició després d’haver-la liderat des del segment de ciclisme: “Estic satisfet amb la meva carrera, ho he donat tot i lluitat fins al final amb el cor. Avui no m’ha sortit bé i a la propera intentarem fer-ho millor”, va apuntar el de Muntanyola.

Va ser el dissabte a les 14 hores que es va donar el tret de sortida a la quarta edició d’una prova que va comptar amb un total de 1.000 participants. El primer segment va ser el de natació en el qual els participants van haver de completar 1.900 metres al Pantà d’Alloz. Merino ja es va posicionar bé en aquesta primera part de la prova, sortint de l’aigua entre els primers cinc classificats. Va ser, però, al segment ciclista de 85 km en el qual l’atleta del CTG va remuntar posicions i es va col·locar al capdavant, fent el millor parcial i arribant a la transició amb mig minut d’avantatge sobre el segon classificat, Cristobal Dios.

A l’últim segment de carrera a peu, que constava de 3 voltes de 7 km pel centre de Pamplona, Merino va mantenir el liderat fins el km 17, quan Cristobal Dios el va avançar. L’osonenc va pagar car l’esforç al segment ciclista i a 200 metres per la meta va cedir el segon lloc en favor de Gustavo Rodríguez. Finalment, el trialeta del CTG va acabar en tercera posició.

El pròxim repte de Merino serà revalidar la Ventoux Man Triathlon, que va guanyar l’any passat, assolint també el rècord de la prova. La cursa, que se celebrarà a la localitat francesa de Mont Serein, tindrà lloc el proper 3 de juny.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here