El triatleta de Muntanyola, que representa el club granollerí, debutarà en la distància Ironman participant a la prova que se celebra als Alps francesos i es considerada la més dura del planeta


Erik Merino del Club Triatló Granollers debutarà demà a la distància Ironman i ho farà a l’Embrunman, que se celebra als Alps francesos i es considerada la més dura del planeta. A les 6 en punt del matí es donarà el tret de sortida, amb la presència de 2.500 atletes, que per començar afrontaran 3.800 metres de natació al llac d’Embrun. A continuació hi haurà el tram de bici, de 188 km i amb 4.500 metres de desnivell positiu, una veritable etapa del Tour de França amb la pujada al coll del Izoard (2.305m) com a punt destacable. Per finalitzar, els participants realitzaran una marató, 42 km pel poble d’Embrun, en unes condicions difícils a més de 35 graus.

La prova ha estat dominada en els últims anys pel triatleta català Marcel Zamora, que en l’edició passada va guanyar per sisena vegada, en la que va ser la seva retirada professional. El representant del CTG, Erik Merino afronta la prova sense un repte concret per intentar agafar experiència en aquesta nova distància. “Vinc a Embrun a aprendre i a gaudir de l’experiència. No tinc cap objectiu, vull entendre la prova per venir en futures edicions i lluitar per la victòria. En algún moment havia de començar a provar la distància Ironman”, assegura.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here