El Fraikin BM Granollers d’Antonio Rama i el KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta van començar a rodar ahir a la tarda al Palau d’Esports


L’equip sènior masculí i l’equip sènior femení del BM Granollers van tornar a la feina ahir dimecres amb un primer entrenament que van celebrar al Palau d’Esports. Primer va ser el torn del Fraikin, dirigit per segon any consecutiu pel tècnic de casa Antonio Rama, amb la gran temporada passada encara molt present. Rama, que com el tècnic del femení, Robert Cuesta, va ser nombrat millor entrenador de la temporada passada, té el repte de repetir el magnífic curs passat en una temporada en la qual l’equip tornarà a disputar la Copa EHF.

El Fraikin es va presentar amb cinc nous fitxatges, dos d’ells els retorns de dos jugadors formats al planter, Antonio Garcia i Borja Lancina, ambdós primeres línies, juntament amb les incorporacions del pivot Ivan Popovic i del lateral dret brasiler Oswaldo Guimaraes. Així mateix Rama segueix apostant pel planter pujant al primer equip Adrià Martínez i Sergi Franco, que s’incorporen definitivament a la primera plantilla.

Un primer entrenament que ha tingut continuïtat aquest matí a les instal·lacions del gimnàs de referència de Granollers, l’Espai Wellness, en el qual els jugadors de l’entitat granollerina s’han exercitat a la sala de fitness i han pogut provar la nova maquinària d’última generació del recinte. Els de Rama combinaran els entrenaments a l’Espai amb amistosos i entrenaments al Palau d’Esports en les properes setmanes.

El KH-7 BM Granollers, il·lusió com a bandera

Després de l’entrenament d’ahir del Fraikin al Palau, va ser el torn del sènior femení. Les de Robert Cuesta, que van aconseguir la temporada passada la millor classificació històrica a la màxima divisió estatal, volen mantenir la línia ascendent de les darreres temporades que els hi ha permès assentar-se a la Divisió d’Honor. L’equip granollerí manté el bloc de les anteriors campanyes i ha incorporat Aina Fernández, que torna després d’un any a l’Elx, la portera Nicole Wiggins, la primera línia Giulia Guareiro i la pivot vallesana Laura Masip.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here