Masip va jugar al Barça durant 14 temporades i va aixecar 6 Copes d'Europa / FOTO: FCB

La sessió tindrà lloc el proper dimarts 19 de març a la tarda al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall


El proper dimarts 19 de març de 17.45 hores a 19.15 hores, els jugadors dels equips de les categories aleví expert i infantil de l’AEH Les Franqueses podran gaudir d’un entrenament molt especial a càrrec de l’exjugador d’handbol Enric Masip. Considerat un dels millors jugadors d’handbol de l’estat, Masip va defensar els colors del BM Granollers, del Barça, amb el qual va guanyar 6 copes d’Europa i 7 lligues i va ser medallista als Jocs Olímpics de Sydney 2000, a banda d’haver jugat més de 200 vegades amb la selecció estatal.

L’entrenament que Masip realitzarà al pavelló de Corró d’Avall es basarà en explicacions tècniques i tàctiques que després els jugadors hauran de posar en pràctica sobre la pista. Sens dubte, aquestes sessions amb grans figures esportives són claus per a la formació tècnica dels joves esportistes i una bona eina que complementa les sessions habituals.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here