Familiars i amics s’han acomiadat d’Enric Saurí, mort en un tràgic accident el passat dissabte mentre participava a Les 24 Hores de Motociclisme de Catalunya, en una parròquia de Sant Esteve de la capital vallesana plena fins a la bandera


Foto: Ara Granollers /PM

Emocions a flor de pell les que s’han viscut aquest matí en el darrer comiat al pilot granollerí Enric Saurí, de 33 anys, mort el passat dissabte mentre participava a les 24 hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya. Centenars de persones de totes les edats han assistit al darrer comiat al jove vallesà en una cerimònia molt bonica i emotiva celebrada a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers, plena de gom a gom.

Els seus familiars més propers, la seva dona, la seva mare, les seves dues germanes, els seus cosins i els seus amics li han dedicat paraules molt emotives en el que ha estat un trist adéu a una persona molt estimada per la seva manera de ser i de fer i per la seva personalitat. Tota la família, els amics i els membres del seu equip, Motos Gaspar, han lluït una samarreta en la qual hi figurava el seu nom i el número de la moto, el 54, en la part de davant i la frase “Sempre amb nosaltres”, a la part posterior. Els membres de l’equip Motos Gaspar li han fet un particular homenatge amb les motos de l’equip donant gas en la seva arribada i sortida de l’església.

Ha estat en la sortida del fèretre de l’església quan tots els assistents han rebut globus blancs que s’han enlairat entre els sonors i sentits aplaudiments dels assistents.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here