El club granollerí, que enguany tindrà per primera vegada cobertes totes les categories pel que fa als equips masculins, es marca l’objectiu de fer créixer l’entitat amb equips femenins


Fer créixer l’entitat amb equips femenins. Aquest és el gran objectiu pels pròxims anys del club Spartans de Granollers, que fa una crida a totes les noies de la capital vallesana i rodalies perquè provin la pràctica del rugby. “A qualsevol noia que es vulgui apuntar li diria que no ha de tenir cap mena de por, és un esport molt inclusiu en el qual no ens fem mal i ens ho passem molt bé, és molt divertit i, sobretot, som una gran família”, assegura una de les jugadores del sènior femení de l’entitat, Mariona Martínez.

L’entitat granollerina compta amb un equip femení, el sènior, però per falta de jugadores ha de competir juntament amb equips d’altres indrets, com l’any passat va ser el cas del Cornellà. És per això que el club busca, per una banda, jugadores que vulguin competir amb el primer equip, amb el qual poden jugar a partir dels 16 anys, i per l’altra, jugadores més petites per començar a confeccionar equips de base femenins. Per més informació podeu trucar al 666-81-38-10 o al 661-59-34-19. 

 

 

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here