Del 21 al 23 d’abril, KH7 BM Granollers i AEH Les Franqueses, en categoria masculina, i KH7 BM Granollers i Felmar BM La Roca, en categoria femenina, disputaran els sectors estatals en diferents llocs de la geografia espanyola. 


En la categoria juvenil masculí, el KH7 BM Granollers, campió de Catalunya fa dues setmanes, disputarà el sector C que tindrà lloc a Pamplona. Els granollerins tindran de rivals l’amfitrió, que és l’Anaitasuna, el BM Huesca i l’Eibar. Per altra banda, l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses, que va quedar tercer de Catalunya i debutarà en uns sectors, va quedar enquadrat en el sector G i viatjarà fins a València. Els rivals dels franquesins seran el Levante UD Marni, que és l’amfitrió, els Maristas Ademur de Múrcia i l’URCI Almeria.

Els horaris dels sectors masculins aquí

En categoria femenina, el KH7 BM Granollers, campió de Catalunya fa dues setmanes, disputarà el sector F a Sagunt. Les granollerines s’enfrontaran al BM Morvedre, conjunt amfitrió, al Dominicos i al Mijas Fuengirola. L’altre equip vallesà, el Felmar BM La Roca, quart en el campionat català, va quedar enquadrat al sector E que tindrà lloc a Sant Sebastián de Los Reyes. Les roqueroles s’enfrontaran a l’amfitrió, que és el BM Sanse, al BM Remudas i al BM Porriño.

Els horaris dels sectors femenins aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here