Els participants vallesans es van quedar a les semifinals del màster absolut puntuable pel rànquing de la Federació Espanyola de bàdminton, que va reunir els millors jugadors estatals


Durant tot el cap de setmana va tenir lloc al pavelló del Congost de Granollers el màster absolut de bàdminton puntuable pel rànquing de la Federació Espanyola. Una prova organitzada per l’Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana i Española de bàdminton, que va reunir els millors 90 jugadors d’Espanya de 27 clubs diferents.

“No hi ha gaires proves a tota la península que siguin puntuables pel rànquing per això jugadors de tot l’estat es desplacen a les diferents proves per aconseguir punts que els hi puguin donar una bona posició per poder ser caps de sèrie al Campionat d’Espanya”, va destacar Rafael Lucas, president de l’AE Granollers Esportiva i també de la Federació Catalana de bàdminton.

El jugador més destacat que va participar al campionat va ser Pablo Avián, olímpic en els darrers tres Jocs i 35è del Món, que va guanyar el màster en categoria individual i també en la categoria de dobles. Pel que fa a la participació vallesana Lara Lucas es va quedar a les portes de la final al perdre davant Nerea Ivorra, subcampiona d’Espanya sub19, que acabaria  guanyant el campionat en categoria individual.

Per altra banda, Marc Gallardo i Laia Oset també es van quedar a un pas de poder disputar la final en mixtes al perdre contra la parella que quedaria subcampiona. Gallardo es va tornar a quedar amb la mel als llavis d’una final i és que en categoria de dobles, juntament amb Arnau Durán, també va caure a les semifinals davant els germans Javier i Pablo Avián que acabarien sent els guanyadors.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here