Tres medalles d’or, quatre de plata i tres de bronze va ser el balanç del club granollerí al campionat català que va tenir lloc a Vic del 18 al 19 de juny


Gran actuació dels gimnastes del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya que va tenir lloc els dies 18 i 19 de juny a Vic, i que es va disputar tant en categoria femenina com masculina. En total, el club granollerí es van endur 10 medalles, aconseguint tres campionats de Catalunya, quatre subcampionats i tres medalles de bronze.

De la categoria de Base van sortir dues campiones de Catalunya.  Alba Alguacil, del N4G, i Ona Perxachs, del N4P, es van penjar la medalla d’or. El tercer títol català va arribar amb l’actuació de l’equip masculí de N3, integrat per Max Pedrola, Abel Samper i Alejandro González, que van pujar al primer graó del podi.

Es van alçar com a subcampions de Catalunya: Helena Lucas del N3P, Neus S. Costa del P2A, Alejandro González del N3, i Eduard Méndez del N8. Pel que fa a les medalles de bronze, a nivell individual es van classificar en tercer lloc, Lluna Casanova de Via Olímpica N9, i Max Pedrola del N3. L’equip de N2, format per Joel Fernández, Gabriel Samper i Adrian Moraga, també van pujar al tercer esglaó del podi català.

Destacar, per altra banda, la quarta posició d’Andrea Villarroya (N4G), Mariona Ros (N10), Joel Fernández (N2) i Quim Civil (N4), a més a més del cinquè lloc d’Ainara Martínez (N2P) i Aitor Rama (N4). En la classificació absoluta, Lluna Casanova es va fer amb el 6è lloc i Mariona Ros, el 9è.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here