El garriguenc Pol Valera serà un dels premiats com a millor esportista garriguenc / BM GRANOLLERS

La regidoria d’esports del municipi torna a realitzar la Nit de l’Esport, 11 anys després. Una festa que tindrà lloc aquest vespre al restaurant La Cabanya de la localitat vallesana


Aquest any l’Ajuntament de La Garriga ha decidit recuperar la Nit de l’Esport, que s’havia celebrat per última vegada l’any 2006, per tal de premiar i donar el reconeixement que es mereixen diferents esportistes i persones relacionades amb l’esport del municipi. La festa tindrà lloc aquest vespre (21 hores) al restaurant La Cabanya de la localitat vallesana.

Els finalistes de la nit de l’Esport de La Garriga estan dividits en sis grans categories: millor esportista masculí, millor esportista femenina, millor equip masculí, millor equip femení, millors entrenadors/es i mencions especials. Les quatre primeres categories, a banda, també estan dividides en categoria promoció, categoria formació i categoria amateur.

A continuació us oferim tots els finalistes:

Millor esportista femenina

 • Categoria promoció: Gina Montes del CESIB, Martina Olmedo de l’Unió Esportiva Hoquei i Carla Valls de l’AEE Institut Blancafort.
 • Categoria formació les nominades són Ana Martínez del Club Ball Esportiu, Núria Gómez del Club Patinatge i Mar Fortuny de l’AEE Institut Blancafort.
 • Categoria amateur les nominades són Teresa Barberà del CESIB, Sílvia Segura de Les Tortugues i Judit Capella del CB La Garriga.

Millor esportista masculí

 • Categoria promoció: Cesc Molins del Club Tennis Taula, Lluís Aspa de l’Unió Esportiva Hoquei i Aleix Asensio del Club futbol sala.
 • Categoria formació: David Luna del Club Ball Esportiu, Roger Ribó de l’AEE Institut Blancafort i Carles Fofana de l’Olímpic.
 • Categoria amateur: Arnau Duran del CESIB, Ferran Esquius i Gerard Serra del CB La Garriga i Jordi Riu i Carlos Granados de l’Olímpic La Garriga.

Millor equip femení

 • Categoria promoció: equip mini femení de l’Unió esportiva hoquei
 • Categoria formació línia femenina del CB La Garriga i l’equip juvenil de futbol sala de l’AEE Institut Blancafort.

Millor equip masculí

 • Categoria promoció: el benjamí del Club Tennis Taula, el prebenjamí A de l’Unió Esportiva Hoquei i el benjamí del Club futbol sala La Garriga.
 • Categoria formació: cadet masculí del CB La Garriga, el cadet del Club futbol sala i l’infantil A de l’Olímpic.
 • Categoria amateur: Juan Raúl del Rosario i Carmen de Jesús Sánchez del Club de ball esportiu, l’equip sènior de Segona territorial del Club futbol sala i l’equip sènior de Tercera Catalana de l’Olímpic.

Millors entrenadors/es

 • Categoria masculina: Ferran Arias del Club ball esportiu, Oliver Garvín de l’AEE Institut Blancafort, Roger Esteban del Club futbol sala i Toni Cruz del primer equip de l’Olímpic.
 • Categoria femenina: Orsyola Toth del Club ball esportiu i Maria Grau de l’Unió esportiva hoquei.

Mencions especials

Categoria esportistes que competeixen fora de La Garriga: Àngels Farré, jugadora del Joventut Les Corts, a la segona divisió estatal de bàsquet, i també entrenadora de categories inferiors del CB La Garriga; Pol Valera, jugador del filial del BM Granollers que també competeix amb el primer equip d’Asobal; Gil Carbonés del CEEC Cardedeu, campió d’Europa amb la selecció espanyola 2017 i millor jugador i cavall del món de horseball 2017; Héctor Morales, nedador que ha assolit diferents títols estatals amb el CN Granollers, i Eric Tomàs, corredor de 14 anys de motocross.

Categoria dedicació a la gestió esportiva: Aïda Grau, del Club atletisme Les Tortugues; Marc Corominas, del CB La Garriga; Josep Casanova, del Centre Excursionista Garriguenc, juntament amb el grup d’organitzadors de la Travessa Viladrau-La Garriga; Antonio Delgado, president del Club Petanca la Garriga i del Club Amics de la Petanca Els Pinetons; Andreu Castaño, de l’Olímpic La Garriga.

Categoria trajectòria esportiva: equip absolut de bàdminton del CESIB La Garriga; Sebastià Peralta, de l’Ushiro Club Esportiu de karate; Jaume Coll Oliveras, de l’Unió Esportiva Hoquei; l’equip cadet mixt de korfbal de l’AEE Institut Blancafort i Josep Galán del Club Handbol La Garriga.

El jurat de la Nit de l’Esport ha estat conformat pel regidor d’esports del municipi, Joan Esteban, el tècnic d’esports, Jordi Batllori, el periodista de Ràdio Silenci, Jordi Roig, i el periodista de VOTV i director de La Jornada del Vallès, Jordi Calls. La darrera menció especial és per les empreses patrocinadores que seran premiades per la seva ajuda a l’esport local: Disterri, ADP i Servicanto.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here