L’equip de futbol flag sènior dels Fènix Granollers es disputarà el liderat de grup A de la Copa Catalana Open contra els Igualada Pachamamas, dissabte a les 16h, a les pistes d’atletisme de la capital vallesana. En cas de sumar les dues victòries els d’Àngel Diaz tindrien pràcticament assegurat el bitllet per disputar la final a quatre


S’espera un cap de setmana mogut a les pistes d’atletisme de Granollers. Per una banda, la selecció catalana absoluta femenina, de futbol americà, hi estarà entrenant durant dissabte i diumenge, per preparar el pròxim partit que disputarà contra França a Montpeller, i per l’altra, l’equip de futbol flag sènior de categoria mixta dels Fènix Granollers es disputarà el liderat del seu grup de la Copa Catalana Open, davant dels dos millors equips d’aquest grup A.

L’equip d’Àngel Diaz s’enfrontarà primer al Pachamama, campió estatal i català, a les 16h, en un partit entre primer i segon, els dos equips imbatuts del grup, que decidirà el liderat. I a les 17.40h, els vallesans es mesuraran les forces amb els Bufals de Barcelona, actuals subcampions catalans i estatals, i actualment tercers del grup.

Els Fènix Granollers depenen d’ells mateixos per aconseguir quedar entre els dos primers de grup i poder accedir, d’aquesta manera, a la ‘final four’ de la Copa Catalana Open: “Esperem poder estar al màxim nivell en els dos partits, tot i que ens enfrontem als dos millors equips del grup, tenim un gran potencial amb els nois i les noies del nostre conjunt” apuntava el tècnic de l’equip granollerí a aquest diari.

Un inici prometedor 

Els vallesans es van estrenar a la Copa Catalana Open guanyant per 32-18 als Wolves de Sarrià de Ter en el primer partit i derrotant per 6-39 als Eagles de Vilafranca en el segon. Un molt bon inici de competició dels d’Àngel Díaz, que volen seguir confirmant les bones sensacions contra els millors equips del grup A. Els 2 millors equips del grup A i els millors 2 equips del grup B disputaran la ‘final-four’. Els de Díaz, en tot cas, a part d’haver sumat 2 victòries, són l’equip amb menys punts en contra, fet pel qual en cas d’empat de victòries serien primers.

Sigui com sigui, el dissabte els Fènix Granollers tenen el repte de sumar dues victòries i posar-se líders de grup. Una oportunitat que, tenint en compte que serà la penúltima jornada, donaria quasi feta la classificació per la ‘final four’ al conjunt vallesà.

Grup A
Classificació Equip Pl W D L SF SA +/-
1 igual (1) Igualada Pachamama 2 2 0 0 77 26 51
2 igual (2) Granollers Fenix 2 2 0 0 71 24 47
3 igual (3) Barcelona Bufals 2 1 0 1 51 42 9
4 igual (4) Hospitalet Pioners 2 1 0 1 44 44 0
5 igual (5) Sarrià de Ter Wolves 2 0 0 2 25 73 -48
6 igual (6) Vilafranca Eagles 2 0 0 2 18 77 -59

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here