El club granollerí va pujar al podi a totes les competicions que es van disputar i va encapçalar el recompte de medalles amb un total de 10, per davant del CN Kallipolis (8 medalles) i el CN Sabadell i el Sincro Mataró (7 cadascun).


Les piscines Bernat Picornell van acollir els dies 10 i 11 de juny, els Campionats de Catalunya per edats (aleví, infantil i júnior) i benjamí, on hi va participar el Club Natació Granollers, proclamant-se campió de Catalunya amb els equips aleví i júnior. El club granollerí, a més a més, va encapçalar el recompte de medalles amb un total de 10, per davant del CN Kallipolis (8 medalles) i el CN Sabadell i el Sincro Mataró (7 cadascun).

En categoria aleví, l’equip es va proclamar campió de Catalunya, mentre que el solo de Valeria Parra es va alçar com a subcampió. I el duet d’Irene Garrido, Valeria Parra i Rita Sugrañes va merèixer la medalla de bronze. Pel que fa a les infantils, l’equip es va fer amb el subcampionat català, igual que el duet d’Anna Rueda i Mireia Serra. La medalla de bronze va ser pel solo de Judith Calvo.Les júniors van aconseguir una doble medalla d’or amb l’equip i amb el duet de Júlia López i Míriam Llovet. A més a més, d’una medalla de plata pel solo de Llovet.

I pel que fa al Campionat de Catalunya Benjamí, que van fer rutines combinades, el combo del Nivell I es va classificar en cinquena posició, el del Nivell II en vuitena, i al Nivell III, l’equip de pre-competició B va aconseguir penjar-se la medalla de bronze, el de pre-competició A va fer el cinquè lloc, i el de nivell 3 el setè.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here