Ajuntament de La Garriga

Els clubs esportius de la Garriga encaren la nova temporada 2015-2016 amb energia i alguns d’ells, ja han presentat els seus nous equips.

Durant el mes d’octubre han celebrat la presentació de temporada l’Olímpic la Garriga, l’Handbol la Garriga i el Club de Bàsquet la Garriga, entitats que, juntes, sumen més de 500 jugadors i jugadores. Els actes de presentació van aplegar un públic molt nombrós tant al Camp Municipal d’Esports com al Poliesportiu de Can Noguera.

Properament és previst que també presenti la temporada el club de Futbol Sala la Garriga. Durant les presentacions l’’Ajuntament ha refermat el seu compromís de suport a les entitats com ho demostra la concessió de les subvencions per un valor total de 40.000 euros. Amb aquest ajut es vol seguir promocionant l’esport al poble, que és garantia d’una millor qualitat de vida tant física com mental del conjunt de la població.

La pràctica esportiva, a més. transmet valors i hàbits saludables a infants i adolescents, i afavoreix la socialització de la gent gran, la promoció econòmica, l’acollida de persones nouvingudes i la promoció de la marca La Garriga per arreu.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here